Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia123456

jak podnieść libido u kobiet?

Polecane posty

Gość marysia123456
hormony tarczycowe mam okej, robiłam.. hmm.. niewiem..

Gość marysia123456
wiesz, nie chciałabym być od razu jakąś seks bombą, tylko poprostu od czasu do czasu mieć coś takiego jak mój facet zazwyczaj, czyli nieodpartą ochotę na sex :)

Gość marysia123456
przyjemność sprawia, orgazmu nie miałam..

Gość marysia123456
wogóle czy byłam u gina? jasne. koliberek, dziękuję za radę, wezmę to pod uwagę i napewno postaram się cos z tym zrobic :)

Więc problem może tkwić w tym, ze Cię nie rozbudził seksualnie. Nie rób nic na siłę, bo się jeszcze bardziej zniechęcisz...

Prosze bardzo, jak w czymś moge pomóc tozawsze sie odzywam . Na tym tle jestem troichę obeznana bo juz kilkanascie lat choruję i cos wiem na ten temat

Gość marysia123456
NocnyMotyl, mówisz nie rób nic na siłę.. nie robie tego na siłę bo chce tego ale nie ma czegoś takiego że szaleje na tym punkcie.. może masz troche racji w tym co piszesz...

masz dopiero 21 lat...nic ci nie jest...a czerpanie przyjemnosci z sexu musisz sie nauczyc...widoczne potrzebujesz na to czasu...i przestan sie zadreczac....to nie pomaga....wrecz szkodzi:O

Gość marysia123456
heheh nie zadręczam się :) tylko poprostu chciałam się poradzić jakby można temu zaradzić :P chociaż troszkę :P

Uwaga! Tłumaczę: To nie kwestia libido tylko tego, że cię facet nie podnieca. Oprócz libido, czyli seksualnego temperamentu istnieje coś takiego jak pożądanie, czyli to w stosunku do kogo to libido jest ukierunkowane. Jeżeli sama uwazasz, że masz za niskie libido i chciałabyś, żeby było wyższe, to już samo to wskazuje, że jest ono ok, bo gdyby było za niskie nie zauwazalabys że jest takie. (Mam nadzieje, że nie zagmatwalam za bardzo ;P ) To nie libido sprawia, że ci się robi mokro w majtkach a pożądanie, inaczej mówiąc libido działa jak czujnik przeciwpozarowy - kiedy wyczuwa dym wyje jak oszalały. Czasem, po wielu latach baterie się wyczerpują i nasz czujnik-libido przestaje reagować na dym-mężczyznę. Wtedy trzeba wymienić baterie, albo potrzeba coraz więcej dymu, żeby czujnik zaskoczył. Ale twój "czujnik" jest nowy, nie potrzebuje doladowania akumulatorów. On po prostu nie poczuł jeszcze odpowiedniego dymu. Pewnego dnia poczujesz jak ci wali serce, 30 razy w ciągu godziny rozbierzesz w myślach jakiegoś faceta a twoja cipka będzie ci przypominać o swoim istnieniu za każdym razem gdy o nim pomyślisz. Będziesz się sama z siebie śmiać, że moglas myśleć, że masz niskie libido. Tylko nie przegap tego faceta...

Gość Rydzyk
Witam a ja nie mam wćale libido i jest mi dobrze:) pozdrawiam

Gość podnieść libido?
chyba chodzi jak podwyższyć? Tylko zmiana faceta. Męzczyźni w takich przypadkach zmieniają partnerk e i to działa.

Gość marysia123456
hej :) nie no faceta nie mam zamiaru zmieniać. raczej jesteśmy już na siebie skazani heheh:) może poprostu jak tam ktoś wyżej pisał, potrzebuje czasu , żeby się rozkręcić... NocnyMotyl: szczerze? rzadko. albo mam ale jak jego nie ma.

Gość wysokielibido.pl
witam - moze pomoge chociazby troszeczke czyms takim - co juz pisalem - najczesciej problemy z niskim libido maja faceci - i to w roznym wieku - nie tylko ci starsi - tak jak sadzi to wiekszosc kobiet - dopóki nie spotka na swojej drodze takiego przypadku... Z podniesieniem libido i poprawa erekcji u faceta jest latwiej - o ile nie ma to podloza psychicznego i wtedy jest potrzebna pomoc psychologa... Jest kilka roznych preparatow ktore mozna zastosowac u mezczyzn - zaczynajac od delikatnych po te naprawde mocne rzeczy - jesli wczesniejsze nic nei pomagały.. Dla kobiet tez jest przynajmniej kilka srodkow ktore moglyby zastosowac - poczawszy od żen-szenia, przez yerbamate, a skonczywszy na roznych specyfikach majacych w swoim skladzie np arginine /na facetow takze dobrze dziala/ Arginina produkuje tlenek azotu a ten rozluznia scianki naczyn krwionosnych i pomaga napompowac wiecej krwi - by byly bardziej wrazliwe..Można także zastosowac Yohimbe - która także czesto dodawana jest do suplementow podnoszacych libido - takze pomaga okrwic narzady, przez co mozna przezyc lepszy stosunek...Także imbir potrafi byc pomocny w tych sprawach.. Zwroccie takze uwage na specyfiki w ktorych skladzie jest - palma sabałowa, ziele damiana, pieprz kajenski, buzdyganek ziemny...Ostatnim skladnikiem godnym uwagi moze byc cynk, magnez, witamina b6... Być może kiedys ten post komus pomoze w wyborze strategi walki ze słabym libido pozdrawiam zespol www.wysokielibido.pl

Gość daj pomacać
Marysiu, a co się dzieje gdy myślisz o czymśpodniecającym? Spróbuj codziennie trochępofantazjować, pomyślećo czymśco sprawia, że jesteśmokra. Jesteś teżw takim wieku, że libido będzie jeszcze rosło (przynajmniej powinno) w przeciwieństwie do Twojego faceta ;)

zgadzam sie... fantazje ach te fantazje, ja odkad fantazjuje mam ochote odkad sie obudze dotad az nie zasne ale ja jestem ryczaca trzydziestka :P

Gość Daster
Niestety taki masz temperament i nic na to nie poradzisz