Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_w_sieci

Nie umiem zrozumieć facetów

Polecane posty

Gość zagubiona_w_sieci

Hej, mam do Was prośbę o rady/opinie.... Poznałam przez net chłopaka, doszło do spotkania. Wg mnie było fajnie, dobrze nam się gadało. Spędziliśmy razem prawie 5,5 godziny... Ewidentnie nie miał ochoty szybciej tej randki zakończyć, wręcz przeciwnie. Na koniec buziak w policzek, pa pa i się rozeszliśmy. Napisał potem smsa, coś w nawiązaniu do rozmowy. Generalnie wszystko super, mi się bardzo spodobał. Ale... No właśnie. On wciąż loguje się na sympatii. Wiem, że przecież nie jesteśmy razem, że to dopiero jedno spotkanie, ale czy to nie dziwne, że po takim, wg mnie obiecującym spotkaniu nadal tam bywa? Czyli w zasadzie szuka kogoś innego. Do poznawania facetów w ten sposób namawiały mnie koleżanki, którym udało się w ten sposób kogoś poznać. Tylko ja postanowiłam nie ufać bezgranicznie i nie logując się sprawdziłam, czy on przypadkiem nadal się tam nie uaktywnia. Wcześniej nawet miałam ochotę napisać mu jakiegoś smsa, ale w ten sytuacji to już sama nie wiem co mam myśleć. Będę wdzięczna za Wasze opinie.

Gość zagubiona_w_sieci
nikt nic nie doradzi?

Gość niekonieczny
Jesteś dla niego jedną z wielu i inaczej nie będzie.

Gość Lolitka:)))))
Chłopak się rozgląda. Po jednym spotkaniu niczego sobie nie obiecuj.

Gość zagubiona_w_sieci
Czyli rozumiem, że sama mam się do niego nie odzywać?

Gość Lolitka:)))))
Możesz się odezwać ale nie angażuj się emocjonalnie w tą znajomość.

ja szukam na stale ale po jednym spotkaniu sie niemal na pewno nie potrafilbym stwierdzic czy to odpowiednia

Gość zagubiona_w_sieci
Jasne, ja też nie potrafię powiedzieć, czy ma szansę coś z tego być. Tyle, że zainteresował mnie sobą, a to oznacza, że nie chcę poznawać innych facetów, póki nie przekonam się co wyjdzie ze znajomości z nim. Wydawało mi się, że on się dobrze bawił. sam fakt że spotkanie trwało 5 godzin, a tak naprawdę wcale się nie znaliśmy. Dobrze nam się rozmawiało, było wesoło, generalnie wg mnie bardzo udane spotkanie. A dzisiaj się nie odezwał.

Gość zagubiona_w_sieci
Sytuacja wygląda tak. Jutro znowu się spotykamy. Czyli po czterech dniach. Gadaliśmy, było miło, fajnie. Ale on dalej przesiaduje na sympatii... CO Wy na to??

Gość BrytfAnna
Szuka alternatywy :( Bądź nieufna i nie nastawiaj się na wiele. Lepiej miło się zaskoczyć, niż rozczarować. Sama pomyśl: masz kogoś na oku i szukasz dalej? Na pewno nie, więc odp. znasz sama :(

Gość BrytfAnna
Szuka alternatywy :( Bądź nieufna i nie nastawiaj się na wiele. Lepiej miło się zaskoczyć, niż rozczarować. Sama pomyśl: masz kogoś na oku i szukasz dalej? Na pewno nie, więc odp. znasz sama :(

Gość zagubiona_w_sieci
Warto się jutro spotykać? Czy z góry dać sobie spokój?

Gość BrytfAnna
Pójdź, a nóż... ale nie bądź naiwna i jeżeli będzie ci słodził, to cytując klasyka: wiedz, że coś się dzieje :o

Gość zagubiona_w_sieci
Eh ;/ Dlatego właśnie ich nie rozumiem, facetów. Umawia się z jedną, gada pewnie z inną, jak nie kilkoma. To po co się umawia? Pewnie po prostu szuka lepszej ;/

nie przesadzaj. z powodu jednej randki powinien zawiesic konto? Ludzie lubia miec wybor...

"czy to nie dziwne, że po takim, wg mnie obiecującym spotkaniu nadal tam bywa?" Gdyby każdy ksiądz przestał spoglądać na panienki na mszy tylko dlatego, że ma sutannę, to bylibyśmy Narodem Wybranym. :P Czy Ty po spotkaniu z nim przestałaś rozmawiać z kolegami, z których KAŻDY może być POTENCJALNYM przyszłym facetem? Nie ma znaczenia, że to portal randkowy albio jakikolwiek inny. Ludzie się mogą poznać w dowolnym miejscu, na ulicy, w pracy czy w sieci. W każdej chwili. Warto o tym pamiętać i nie dać się zwariować... Wiem, że to trudne. Ale inaczej się nie da, jeśli nie chcemy sobie i partnerowi/partnerce stworzyć uczuciowego getta, w którym nie liczy się dobrowolny wybór, a jedynie przymus.

Gość zagubiona_w _sIeci
chyba bede sie znowu bawila wibratorem , to jest najlepsze

Gość zagubiona_w _sIeci
chyba dam 1szemu lepszemu i ok.

Gość zagubiona_w _sIeci
sorry to nie ja -zagubiona pisalam :)

same gdybanie, a przeciez mozliwe ze on nie czuje sie pewny czyli nie wie na 100% czy na tyle sie tobie spodobal ze cos z tego bedzie, mozliwe ze sam nie wie czy cos z tego bedzie.. wiec wchodzi sobie na sympatie, nikt normalny po pierwszej hmm randce nie oddaje sie tej osobie bezgranicznie i przestaje korzystac z takich portali czy zwracac uwage na plec przeciwna to bylo by glupie zrywac kontakty z innymi i blokowac sobie mozliwosci spotkania ciekawych osobowosci bo poszlo sie na randke z osoba co do ktorej nie ma sie pewnosci czy stworzy sie staly zwiazek.. nie sadzisz ? ;> a jak juz tak gdybamy to moze wlazl z nudow czy z ciekawosci na sympatie ? moze myslal ze cos mu napisalas ? mozna tak gdybac i gdybac... masz chec napisz do niego jakiegos smsa a nie podchody robisz :P ile masz lat dziecko w ogole ? :P

Gość zagubiona_w _sIeci
17

to zrob tak jak pisalem... nie sluchaj tych co jeden za drugim pisze ze leci na kilka frontow i ze nie warto itp bo widac ze jedyne ich zycie to zycie w sieci... fakt jestes mloda wiec sie nie dziwie ze niezbyt obyta i pelna watpliwosci ;) na tej "randce" powinnas wyczuc czy to typ ktory zmienia dziewczyny jak rekawiczki czy poszukuje kogos na stale, masz chec napisz smsa, spotkaj sie z nim, sama zobaczysz jak sie bedzie zachowywal czy cos z tego bedzie ;) tylko PROSZE CIE nie wkrecaj sobie jakis chorych jazd i nie rob z prostej drogi kretej :P bo wiem ze wy dziewczyny potraficie doszukac sie tych szczegolow ktorych w ogole nie ma i zrobic z nich wielkie halo ;P smiej sie baw sie korzystaj z chwili na randce traktuj to jak bardzo mily wypad z "dobrym kolega" a nie jak jaki test :P tylko nie daj sie "zaciagnac do lozka" czy zeby rece "wkladal ci w gacie", jak bedziesz miala ochote i on rowniez poprzestan na drobnych pocalunkach i przytulaniu ;)

Gość porannykac
mam podobną sytuację tyle że po obiecującym spotkaniu ona umówiła się z innym ;/

i nie angazuj sie tak po pierwszej randce... za bardzo sie w to wczuwasz, jak pisalem traktuj to jak mile wypady z "bardzo dobrym kolega" nie wkrecaj sobie niczego sama jakiejs wielkiem milosci itp juz na starcie... spotykaj sie i czekaj az "akcja" sama sie rozwinie zamiast wkrecac sobie 1000 jazd pochopnie i sama zobaczysz czy cos z tego wyjdzie czy nie i czy chce od ciebie czegos wiecej, a w tym czasie ty rowniez nie rezygnuj z sympatii ;)