Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eagle

Nawracajace pieczenie miejsc intymnych

Polecane posty

Gość eagle

Od ponad roku probuje uporac sie z pieczeniem miejsc intymnych. Srednio co poltora miesiaca mialam stwierdzone na zmiane infekcje bakteryjne i grzybiczne - w zwiazku z tym przyjmowalam leki dopochwowe - niestety pomagalo to tylko na chwile. Pieczenie wracalo, zawsze po lub w trakcie stosunkow plciowych, a nawet podczas delikatnego pettingu. Objawy staja sie coraz bardziej uciazliwe - nie uprawialam seksu ze swoim partnerem od ponad pol roku. W tym czasie bylam nieustannie pod opieka ginekologa specjalizujacego sie w przeprowadzaniu rozmazow. Ostatnio w zwiazku z nasilaniem sie objawow skierowal mnie na kolposkopie - niestety, badanie nic nie wykazalo, lekarz nie stwierdzil zadnych zmian chorobowych, wykluczyl mozliwosc zarazania mnie przez mojego partnera (mojego jedynego partnera seksualnego). Polecil pojsc do seksuologa zwalajac wszystko na moja psychike. Wciaz mam silne pieczenia miejsc intymnych ;-(. Dluzej tak nie moge, co robic?

Gość może to od chorych
nerek albo pęcherza?

Gość eagle
Nigdy nie przechodzilam zapalenia pecherza i nie mialam objawow typowych dla tego rodzaju choroby. Myslisz, ze moze to byc przyczyna moich dolegliwosci?

Gość Najlepsze wrozby!!!!
ZAPRASZAM NA KORZYSTANIE Z TEJ O TO WROZBY!!!! TAROT 10pytań +analiza problemu+tarot na miesiąc http://allegro.pl/tarot-10pytan-analiza-problemu-tarot-na-miesiac-i1909437393.html TAROT 15 ANALIZ Bardzo Obszernie Moje Podsumowanie http://allegro.pl/tarot-15-analiz-bardzo-obszernie-moje-podsumowanie-i1912906078.html TAROT Konkretna Analiza problemu ODP DO 1 GODZ http://allegro.pl/tarot-konkretna-analiza-problemu-odp-do-1-godz-i1914979317.html

Gość Bajka1612
Polecam żel do higieny int. Lactacyd Femina acti-fresh. Kiedyś pewien mądry ginekolog poradził mi kupować tylko biały papier toaletowy. Ten sam doktor powiedział, żeby miejsc intymnych nie myć "do upadłego" (zbyt dokładnie), bo w ten sposób wymywamy dobroczynną florę. Nie wspomnę już o tym, że mam osobny ręcznik tylko do "tych miejsc" i bardzo często go zmieniam. Pozdrawiam i życzę komfortu.

Gość eagle
Ginekolog polecil mi podmywac sie bialym jeleniem, wiec stusuje go juz od roku. Nadzerek nie mam, poniewaz mialam badana szyjke macicy. Czy chory pecherz lub nerki moga nie dawac widocznych objawow? Ja nie mam zadnych oprocz tego nawracajacego pieczenia i infekcje! Czy ktoras z was spotkala sie kiedys z czyms takim?

Gość eagle
Tragedia! Dzis uprawialam ze swoim partnerem seks i wszystko bylo w porzadku, juz sie cieszylam, ze wszystko przeszlo - w trakcie nie mialam zadnych dolegliwosci. Pol godziny temu znowu wrocilo uciazlowe pieczenie - po 4 godzinach od stosunku! Jak to jest wogole mozliwe?

Gość ByćMożeLondynByćMoże...
Może złe nawilżenie pochwy? Może to wina gumeczek?

Gość lady bronka
a może uczulenie na wkładki higieniczne? ja tak miałam. bierzesz probiotyki? moze spróbuj brać provag albo cos w tym stylu... no i nie uzywałabym mydła tylko dobry płyn do higieny intymnej, np. lactacyd.

Gość agula8
a miałas zleconą dobra diagnostykę? rozumiem że wymaz tak ale inne badannia np.w kierunku np. mykoplazmy, ureplazmy, chlamydii, posiew z pochwy w kierunku bakterii i grzybów, posiew z moczu? Możliwe że masz uczulenie na gumki? spermę? żel intymny? Może pomoże prysznic po stosunku i np. smarowanie provag żelem-jest łagodzący i ma kwas mlekowy, więc uzupełnia dobra florę a do tego na noc lactovaginal. A robiłaś czystość pochwy-duzo masz lactobacillusów? Może przez długie leczenie masz zaburzona florę i stąd niewlekie zmany powodują nawroty infekcji???

Gość agula8
a miałas zleconą dobra diagnostykę? rozumiem że wymaz tak ale inne badannia np.w kierunku np. mykoplazmy, ureplazmy, chlamydii, posiew z pochwy w kierunku bakterii i grzybów, posiew z moczu? Możliwe że masz uczulenie na gumki? spermę? żel intymny? Może pomoże prysznic po stosunku i np. smarowanie provag żelem-jest łagodzący i ma kwas mlekowy, więc uzupełnia dobra florę a do tego na noc lactovaginal. A robiłaś czystość pochwy-duzo masz lactobacillusów? Może przez długie leczenie masz zaburzona florę i stąd niewlekie zmany powodują nawroty infekcji???