Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boze ale ona piekna

Boze ale ona piekna...

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
ładna ciekawa twarzyczka i subtelna szczupła. fajna Niewiasta. jak najbardziej. i taka zadbana elegancka super!

Gość podziwiamjanie
Normalna dziewczyna

Gość anonimowo powiem
cud!!! Panie!!! CUD!!!!

Gość FranekGolas
zaiebista panna zadbana i czyściutka wiecej takich niuń:)

Gość desperatka....................
normalna

Gość DARIA1234567
to jest Kenza, znana prezeterka mtv chyba w jakims skandynawskim kraju... w kazdy badz razie nie jest to zadna malolata z bygdoszczy tylko kasiasta fajna laska z mtv l;P!

Gość zlodziejka chcialaby tak wygla
to jest kenza http://kenzas.se/ ktoś ukradł jej zdjęcia wczesniejsze i leczy kompleksy...

Gość Boze ale ona piekna
Dobra. To są moje zdjęcia.Zresztą i tak każdy wie bo się domyślił.Się lansuje się bansuje. A jak któraś ładniejsza to niech pokaże ha ha pasztety:classic_cool:

Gość Boze ale ona piekna
Spierdalaj marny podszywie. Zjedz kupę i popij sikami, skoro bawią cię twoje własne marne dowcipy. Są na poziomie kału, który spożywasz zamiast wieczerzy, w gronie swoich niedorozwiniętych rodziców, marząc o tym by stać się barbie... Nie obchodzi mnie to, czy ta dziewczyna jest z Polski, ze Szwecji czy z Mozambiku. Jak piękna, chciałabym tam wyglądać, tyle. A że pasztety z o2 kradną zdjęcia by potem uprawiać wirtualny onanizm z prawiczkami z kafeterii, to żadne odkrycie.

Gość LoopsFruit.
Ale tak napoważnie to Ja nie dostrzegam wielkiego podobieństwa do tej prezenterki. Ujmijmy to tak. Jest to podobny typ urody ale czy to ta osoba??Tam wprawdzie na jednym ze zdjęć jest widoczne Volvo jak i apartamentowce dość typowe dla niektórych szwedzkich osiedli no ale czy to aby Ona?Jeśli to jej zdjęcia to muszę przyznać,że muszą one raczej pochodzić z jakiejś prywatnej kolekcji i z wcześniejszego niż obecny,okresu[kiedy była mniej znana]i to jest w pewnym sensie ciekawe.

Gość Boze ale ona piekna
Dodam jeszcze,że mój szczery zachwyt Jej urodą nie jest powierzchowny.Wynika On z faktu,że jak mało kto potrafię ocenić czyjaś urodę jako prawdziwą i niepodrobioną.Nauczyły mnie tego regularne wspólne kąpiele z tatą a także kanapki do szkoły,zawijane w okupczony papier toaletowy.To była prawdziwą życiowa lekcja.Po niej doskonale wiem kto jest naprawdę piękny i życiowo wygrany:classic_cool:

Gość Boze ale ona piekna
Ale napisze wam jedno.45 tys.euro +dobra klinika chirurgii plastycznej a będę Qrwa niczym Czarny Łabędź:classic_cool:

Gość Boze ale ona piekna
Jakbyś zjebany podszywie jedząc kupę nie zatarł sobie nią przypadkiem oczu, ujrzałbyś swoimi świńskimi ślepiami, że napisałam, że nawet 100 operacji mi nie pomoże, a te marne 45 tys. które są zapewne w zasięgu twoich marzeń nie starczyłyby by nawet na przywrócenie Tobie wyglądu człowieka.

Gość moja jadniejsza
j/w

Gość aaaaaaaaaaaaah
to jest ormianka,czyż nie ?