Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nathalie123u

rzucanie palenia, pytanie

Polecane posty

Gość nathalie123u

palę już koło 6 lat, ale od 3 lat czasami nawet 2 paczki dziennie (duzo stresu w ciągu tych 3 lat) i mam pytanie do tych którzy rzucili palenie. po jakim czasie widzieliściee już korzyści w zdrowiu, kondycji, wyglądzie? czy te żólte zęby od palenia da się 'naprawić'?:D

Gość Żyję cicho krwawiąc
Korzyści w zdrowiu było u mnie widać po 2 dniach.Przestałam rano kaszleć.Zęby można wieloma sposobami wybielać.

Gość nathalie123u
ktoś jeszcze się wypowie?

Nie warto rzucać. Nikotyna zmniejsza ryzyko choroby parkinsona, alzheimera- sprawdź u Wujka Google. A zęby da się wybielić, układu nerwowego nie naprawisz. Lepiej ryzykować wcześniejszą śmiercią, niż żyć długo jak roślinka. Zresztą najstarsza Europejka zmarła w wieku 134 lat, a na nagrobku postawili Jej pomniczek papierosa- z dymkiem się nie rozstawała.

Gość nathalie123u
Kochany, tyle że ja wszystkie pieniądze wydaję na fajki. Aaaa, i większość fajnych facetów kończy znajomość mówiąc że nieprzyjemnie całować się z popielniczką.

Gość nathalie123u
luuuudzie. a wlosy i paznokcie do normalnego stanu po jakim czasieWam doszly?

To znaczy, że ci faceci nie są Ciebie warci. Jak się kocha, do z dobrodziejstwem inwentarza. A swoją drogą, dla mnie ten zapach od kobiety jest swoistym afrodyzjakiem, nie rozumiem tych facetów, chyba już mają początki alzheimera.

Gość nathalie123u
podnoszę