Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiajadwiga

polonez studniówka- ostatnia para

Polecane posty

Gość jasiajadwiga

I przygotowania do studniówki ruszyły, także i próby poloneza. Wszystko fajnie pięknie, gdyby nie ryzyko, że wyląduję w ostatnim rzędzie, co gorsza! w ostatniej parze. Straaasznie sie tego boję i wiem, że ostatnie miejsce tez ktoś musi zająć. Moja historia wygląda tak: były dwie próby poloneza, na których byłam. Specjalnie do terminu prób zmieniłam dzień korków z matmy a to nie łatwe, bo mój korepetytor ma obleżenie, czyli jednocześnie mało wolnych terminów. Ale ostatnio babka prowadząca poloneza jednorazowo zmieniła dzień na inny, akurat wtedy kiedy mam dwie godziny angielskiego. i Buuuuum! akurat na tej próbie wybierała pary. Logiczne jest, że pewnie tych co nie było weźmie na sam koniec a ostatnią parą będą jacyś wysocy ludzie. A ja i mój partner właśnie jesteśmy wysocy. Ale tak straaasznie nie chce być na konću! :( Mysle, że jestesmy dosc reprezentacyjni zebysmy mogli byc wczesniej :( Prosze o jakies slowa otuchy! :( Jak myslicie, moze wcale na ostatni rzad nie sa skazani nieobecni? :( Jak to bylo u was?

Gość nanon
zapytaj babke na nastepnej probie- moze da sie cos zrobic ;)

Gość ale gapa
Przecież to żadna różnica w ktorej parze bedziesz, nie masz wiekszych problemow?

Gość jasiajadwiga
tylko u mnie w szkole prawie wiekszosc tanczy poloneza a nie jak to w innych szkolach bywa, ze tanczy z 10 par. u mnie jest ich okolo 30.. i glupio byc ta 30 ;/

Ja mam 163 i byłam w ostatniej parze, bo dziewczyny, które układały poloneza mnie nie lubiły.

Gość gość
30 par to bardzo malo :O u nas jest okolo 100 par:) ogolnie uwazam, ze 1 i ostatnia para musza byc nalepsze. na ostatniej po tunelu wzrouje sie 1. i jest to para rowniez reprezentacyjna . przeciez najbardziej ja widac i nei moze tam byc byle kto. tak uwazam ja.