Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poma rańcza

jak sądzicie lepsza samotność we dwoje czy w pojedynkę?

Polecane posty

Sorry, ale mnie ta dziedzina w ogóle nie interesuje. tak, ja wiem, samotnosc w zwiazku to znacznie bardziej interesujace zagadnienie, calkiem jak zwiazek bez zobowiazan i przyjazn z bylym :)

Ty jak przypuszczam wiesz wszystko, Czizas :) Umiem patrzeć i umiem słuchac ludzi i staram się nie oceniac ich wyborów. Autorka pytała o opinie. Wyraziłam swoją własną. Mało tego - decyzjami jakie podjęłam w swoim życiu potwierdzam to co napisałam. Dla mnie samotnośc w związku jest dołująca. Wolę byc sama i wiedzieć na co mnie stać ( nie chodzi tylko o sprawy materialne) niż tkwić w zwiąku, który nie dość że mnie nie rozwija to jeszcze ogranicza i przynosi ból.

pierwsze i ostatnie zdanie godne pochwaly, reszte moglas wywalic :)

wybacz Czizas, nie zależy mi na Twojej opinii :)

Gość Ja tez sie boje odejsc
Jestem juz po trzydziestce, mam kogos ale tak, jakbym go nie miala. Niby jest, ale go nie ma. Stracilam wiare w nas, we wszystko. I tak cholernie boje sie odejsc, choc mysl o tym we mnie tkwi i decyzja gdzies tam juz podjeta. Boje sie zrobic ten pierwszy krok. Tym bardziej, ze od domu dzieli mnie wieeele kilometrow :(

Gość dmp lublin
pomarancza!jak ciebie czytam to jakbym czytala o sobie!doskonale cie rozumiem ja od kilku lat czuje sie samotna w swoim małżeństwie i mam te same obawy!cholerny strach że podejmę złą decyzje że moge juz sobie nie ułożyć życia mam 30 lat i 2,5 coreczke!poza tym nieoszukujmy sie czasu sa ciezkie jestem od niego uzalezniona finansowo co prawda mam bardzo dobra prace ale malo platna !mam wrazenie ze nie dam rady i mysl ze odbiore ojca dziecku mnie dołuje!ale coz chyba nie pozostaje minic innego jak tkwic w tym zwiazku!