Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexis001

kiedy nadejdzie okres

Polecane posty

mam taki problem. jestem obecnie w 43 dniu cyklu. Cykle mam dość długie bo ok 35-37 dni. Dzisiaj zrobiłam test-wynik negatywny. Dodam że ostatni okres dostałam 23 września i trwał 7 dni. Ale ok 8-9 października pojawiło się plamienie na przemian z lekkim krwawieniem które trwało tez ok 7 dni ( sluz z krwią i sama krew) Bardzo się martwie bo nigdy nie zdażyła mi się podobna sytuacja. Nie wiem kiedy moze pojawić się okres czy liczyć od momentu okresu czy tego nieszczęsnego krwawienia. Dodam że wspołzyłam w cyklu i była możliwość zajścia w ciąże. Proszę o wypowiedzimoże ktoś miał takie przypadki

a może ktoś odniesie się do tych plamień??? bo to też takie dziwne. Dodam że od czasu do czasu delikatnie bolą mnie jajniki. Inych objawów brak

to mogą być sprawy hormonalne,miałam tak czasami i przeobraziło się to w torbiel na prawym jajniku-radzę idź do lekarza

Gość Vampire Blood
bierzesz pigułki? jak tak to jaki czas

ból w okolicach jajników(najbardziej z tej strony na której pojawia się torbiel-u mnie po prawej stronie),krwawienia lub plamienia międzymiesiączkowe-pamiętaj że nie leczone może prowadzić nawet do bezpłodności,dzięki torbielom zmienia się cały cykl(np.cykle bezowulacyjne,na miesiączkę brak objawów chociaż się pojawia itd.,miesiączka może być już nieregularna-to są sprawy hormonalne),torbiele mogą być różne-wypełnione krwią,które pękają-są wtedy krwawienia międzymiesiączkowe lub i torbiele w których jest płyn-wtedy same się wchłaniają

ale moje plamienia były wypiesz wymaluj tak długie jak okres bite 7 dni i koniec no i z wda dni lekko krwawiłam. zastanwia mnie fakt braku okresu. Bo szczerze mówić pierwszy raz mi sie to zdarzyło. jestem teraz przeziebiona. tempetatura w pochwie 37,4 pod pachą 37 i mniej nie wiem co mam mysleć,zdarzyło mi sie ze przy nagłym ruchu bardzo mnie zakłuło w prawym jajniku czy to może byc objaw tego torbiela???

bo takie też są-miałam miesiączkę,ok 1,5 tygodnia później również,dlatego myślałam że mam w tym samym miesiącu drugi raz

dostałam normalnie,gdyby nie mój wieloletni kalendarzyk do tej pory nie wiedziałabym kiedy przyjdzie miesiączka(mam podręcznikowo),u ciebie też objawem przesunięcia może być przeziębienie i do tego temperatura-nie martw się na zapas,ale po jakimś czasie zrób jeszcze test-bo gdyby okazało się że jesteś w ciąży-nigdy nie bierz żadnych ale to żadnych lekarstw-przez to że nie wiedziałam ze jestem w ciąży(przez takie krwawienia międzymiesiączkowe)a miałam anginę i dostałam antybiotyki moja ciąża obumarła-nie chce już o tym pisać bo to bardzo boli do teraz

Ok rozumiem i nie zadaje juz wiecej pytań. Dzieki za pomoc. Własnie wybieram sie do lekarza i boje sie własnie ze mi antybiotyk przepisze. Dzięki wielkie za pomoc jeszcze raz. Miłego dnia

ale ja już test zrobiłam dzisiaj rano i wyszedł negatywny więc chyba raczej nie ciąża