Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkawiolka3

Dziewczyny, czy taki śpiworek wystarczy???

Polecane posty

Gość wiolkawiolka3

Czy jeśli dziecko mojej siostry będzie miało w zimę 16-19 miesięcy, to takie śpiworki na 90cm nie będą za małe??? I czy to w ogóle się sprawdza, jest sens kupować? Chciałabym kupić na Mikołajki. (np takie: http://allegro.pl/cieplutki-spiworek-do-wozka-i-nosidelka-welna-90-i1892016604.html albo http://allegro.pl/cieplutki-spiworek-do-wozka-i-nosidelka-spiwor-90-i1892016653.html)

Gość kaskadaaa
a do czego ten śpiworek do wózka???

Gość mamusieńka..
moja córka ma 16 miesięcy i raczej przy mały byłby na nią. W tym wiek dzieci maja jakoś 86 cm wzrost ale wiadomo że dziecko musi mieć więcej miejsca żeby nie ograniczać ruchów.

Gość wiolkawiolka3
do wózka albo fotelika. Kurczę, jak za mały to bez sensu kupować :(

Gość do ddddddddd
ja mam podobny...uzywany kilka razy podbity polarkiem cieplutki i mily..wlasnie wystawiam go na allegro za 50 zl..moze sie skusisz?

Gość fhgrsxh
skoro dziecko chodzi to ten spiworek sie nie sprawdzi. Bedzie chcialo wyjsc z wozka to zabrudzi bucikami, bedzie malo wykorzystany, tak jak w naszym przypadku. Poza tym ten rozmiar bedzie za maly.

Gość wiolkawiolka3
chyba macie rację dziewczyny, nie pomyślałam o tym, że przecież tam dziecko w butach by musiało siedzieć. Może rozejrzę się za jakimiś kombinezonami.