Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no chiba

podszyw babeczki w kropeczki jest bezczelny !!!!!

Polecane posty

No, jest głupią ciotą i tyle :) jego wypowiedzi na topiku dziewczyny, której nie chce się żyć, są żenujące. Matka tego podszywa to dopiero musi być zjebana,więc myślę, że to nie do końca jego wina - pewnie był y jakieś gwałty w domu czy coś :classic_cool:

Zwróć uwagę, że ja nie zaczynam. Nigdy nie obrażam autorów, staram się być pomocny, wrzucam dużo treści. Nawet w trudnych tematach typu religia czy polityka nie jestem agresywny. To raczej inni od razu skaczą z tekstami typu moher, katol czy inny rydzol. Nie zauważyłaś tego? Nie będę po raz dwunasty tłumaczyć ci, że przez jakieś durne siksy, którym dałem się sprowokować zbanowali mój pierwszy nick. Ale nic też nie poradzę na to, że to forum pod względem zabezpieczeń normalnych użytkowników jest delikatnie mówiąc upośledzone. Ja jestem opanowany. To może im powiedz, żeby przestały bredzić o moim prywatnym życiu, pracy i czymkolwiek jeszcze bo to jest szczyt chamstwa i prostactwa, żeby komuś etykietki przyklejać złośliwie, to może nie będzie już przychodziło wam, że jestem podszywem, bo stałem się trochę bardziej stanowczy niż kiedykolwiek indziej. Nie mam zamiaru się tu już wypowiadać 🖐️

Gość week of view
babeczki wciagnelam sie w to co napisales, napisz cos jeszcze wszyscy z checia poczytamy twe wypocinki:classic_cool:

babeczki ! z dinia na dzien nie mozna tak sie przeobrazic jak sie przeobraziles ty ! wiec nie piedol glupot wiecej 🖐️

Gość o tak pisz nam
:classic_cool:

Gość bez sensu życia
wyzwałes mmnie na jednym z topików hipokryto

Gość chcemy wiecej
czadu!:)

Gość o tak pisz nam
niemożliwe, żeby cię wyzywał, przecież jest opanowany :classic_cool:

I ile jeszcze tych pomarańczowych klonów? Ile pustych pomówień? Typowo lewicowe-liberalne podejście. Nawrzucać, kłamać, deptać, lżyć, aż się spłaszczy. No niestety ja się nie spłaszczę - to was powykręca od tych ściem prędzej. A kto mnie zna i pogadał sobie ze mną choć raz - ma zupełnie inne zdanie. Natomiast opinie zawistnej hołoty spływają po mnie.

Gość week of view
piszesz o sobie?:classic_cool:

Gość o tak pisz nam
pisz jeszcze opanowany człowieku :classic_cool:

"Nawrzucać, kłamać, deptać, lżyć, aż się spłaszczy". Przecież to Ty właśnie stosujesz taką metodę. Czy może masz rozdwojenie jaźni bądź zaniki pamięci? Nie, nie odpowiadaj :(

Gość przestańcie już
bo się zaraz babeczka rozpłacze

Gość kiedy wreszcie zakumasz
dziadu w kropki, że nie jesteś tu mile widziany? Że większość cię nie lubi za twoje bluzganie, plucie jadem i wyzwiska?

Gość week of view
babeczki nie mieszaj innych . Tu sie rozchodzi o ciebie. A reszta swoja droga, rozumiesz juz?:classic_cool:

Gość kiedy wreszcie zakumasz
a dlaczego cię atakują? bo cię znienawidzili za twoje chamstwo... jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tak był nielubiany tutaj jak ty

babeczki nie stać cię by wymyślić sobie nick tylko podszywasz się pod innych?co ci to daje?czyżby brak pomysłów?

Gość week of view
dobrze ja ci juz wybaczam jak obiecasz poprawe:classic_cool:

sluchaj chlopczyku wczoraj dawales dobre rady wszystkim i nagale dzis jak zmija bezczelny jestes Wiec nie wciskaj kitow ze babeczki i ty marny podszywie to jedno i to samo !

Gość o wow :D wow
"następna kafeteryjna idiotka, która nie zada sobie trudu, żeby przeczytać wszystkie moje posty, bo po co" jak mogła!!!??? czy w ogóle można twoich postów nie czytać? przecież nie ma tu lepszej lektury!!!

10:20 [zgłoś do usunięcia] babeczki w krapeczki Robwalka - następna kafeteryjna idiotka, która nie zada sobie trudu, żeby przeczytać wszystkie moje posty, bo po co? Lepiej rzucić błotem, tak jest najłatwiej -po twojej wypowiedzi nawet nie mam ochoty,nie masz pracy tylko siedzisz na babskim kafe i udzielasz rad w sprawie spóźniającego się okresu?żal.pl

Gość przestańcie już
żeby przeczytać wszystkie moje post wszystkie? a można chociaż jeden pominąć?