Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama27

wolicie kupować w sklepie czy w internecie?

Polecane posty

Gość mamama27

chodzi mi głównie o rzeczy dla dzieci - i wolicie allegro czy sklepu internetowe?

Gość wolę kupować tam gdzie taniej
;)

Gość w sklepie, bo lubie widziec
towar. w internecie to tylko to co znam z realu, cos co widzialam na zywo, albo cos bardzo dobrej jakosci co do czego mam pewnosc ze to nie bubel.

wiesz to zalezy, często kupuję na allegro i w sklepach internetowych, jednakże wcześniej porównuję ceny w normalnych sklepach bo niekiedy tam są rzeczy bardzo tanie, ale znów w internecie mozna kupić niemal wszystko;-)

Gość to zależżżży
Raczej w sklepie, ale jak czegoś nie ma w sklepie to na allegro :)

różnie. W sklepie mozna przymierzyć i obejrzeć dokładnie, ale na allegro jest większy wybór. Szukam bluz dla syna - w sklepach są po 2-3 modele, na allegro 11 stron, więc łatwiej tu coś znaleźć.

Gość myszky
Często oglądam rzeczy w sklepach i kupuję takie w internecie dużo taniej.

zależy co - ubrania tylko w sklepie, muszę przymierzyć, dotknąć tak samo dla siebie i dla dziecka, zabawki raz tak raz tak ale częściej w internecie zwłaszcza prezenty żeby nie chodzić po kilku sklepach. w internecie najbardziej lubie zamawiać duperelki do domu, tu gdzie mieszkam brakuje mi fajnego sklepu z takimi rzeczami. w zeszłym roku zamówiłam nawet meble dla syna przez internet bo nigdzie ich nie mogłam znaleść a mi się strasznie podobały i jestem zadowolona.

zależy co jak mam pewność że dobrej jakości to w necie bo zwykle jest taniej ale staram się w sklepach internetowych a nie na allego no chyba że sklep na allegro się wystawia od prywatnych osób kupiłam az raz zestaw gier komputerowych dla męża :) co do rzeczy dla dzieci łóżeczko kupiłam przez neta ale wcześniej w sklepie identyczne pooglądałam, teraz córce kupuje lalke ale firmową więc wole przez neta bo prawie 40zł różnicy doliczająć już wysyłke ubrań i butów przez neta nie kupuje bo wole dotknąć tkaniny i przymierzyć a co do butów to moje dzieci niestety mają po mnie wysokie podbicie więc bez przymiarki się nie da :)