Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusia86

dzieczyna policjanta - mamisynka

Polecane posty

Gość alusia86

hej jestem z facetem od dwoch lat on jest policjantem, przez ostani czas czesto sie klocimy o wszystko a najbardziej a jego wyjscia i o imprezowanie "niby" integracyjne... Czasem juz nie potrafimy ze soba rozmawiac... Jedyne kogo słucha to swojej mamusi, ktora teraz wbila mu do glowyy, ze jest za mlody na malzenstwo i lepiej, zeby z mama mieszkal jak najdluzej, ona kupuje o non stop prezenty, zeby tylko nie wyprowadzil sie z domu. Czy uwazacie, ze taki zwiazek ma sens?... teraz poznalam kogos przez przypadek i jak kilka razy rozmawialismy czuje, ze zwiazek w ktorym jestem nie jest taki szczesliwy jak mi sie wydawalo :(

Gość Eleeene
nastepna jak malpka.Nie pusci, zanim nie zlapie innej galezi.

Gość alusia86
chyba mnie nie zrozumialas ja nie chce z nikim innym byc...tylko poznanie inne osoby uswiadomilo mi, że moj obecny zwiazek jest bez przyszlosci

Gość Eleeene
hmmmm.Dziwne jak dla mnie, ze az trzeba kogos drugiego, by uswiadomic sobie , czy zwiazek jest rokujacy i satysfakcjonujacy. Wedlug mnie kazdy czlowiek ma rozum i powinien z niego korzystac. Umiejetnosc obserwacji, wyciagania wnioskow jest bardzo pozyteczna umiejetnoscia. Moze skorzystaj z tych umiejetnosci, a Kafe bedzie Ci niepotrzebna.