Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbreata

Moja najlepsza kolezanka chyba ma ochotę na mojego męża:/

Polecane posty

Gość Dbreata

Jak jestesmy same,to zachowuje sie normalnie,ale jak tylko moj maz sie pojawi,to kreci tylkiem,robi dziwne miny(widac ze kokietuje),na przywitanie zawsze musi mu dlon uscisnac,a z innymi jakos tego nie robi.Kiedys jak u mnie siedziala,moj maz powiedzial ze jedzie na miasto,a ona do niego,ze tez musi cos zalatwic i zapytala czy moze sie z nim zabrac,ale gdy tylko ja sie odezwalam ,ze tez pojade,to stwierdzila,ze jednak nie,ze nie trzeba,ze te moze poczekac itd...Nie wiem co mam robic,mam dziwne przeczucie,ze ona go podrywa.Dodam,ze ona nie ma faceta,jest samotna matka.

Gość Jadzia 123
Wytargaj ją za kudły, możesz też zadać kilka ciosów w szczęke :classic_cool:

Gość afasfasf
To kopnij ją w dupę -też mi koleżanka co chce zajętego chłopa poderwać. Powiedz jej w porost jak ona się zachowuje!!!

Gość mbader
pozbadz sie jej jak najszybciej,po prostu zerwij kontakt jesli nie chcesz miec przez nia klopotow

Gość przezyłam to
moj kiedys bzyknął moja najlepsza koleżanke na dyskotece w toalecie gdzie byliśmy wszyscy ale to stare dzieje zresetowalismy sie dalismy druga szanse i juz jest od lat wszystko ok, tak wiec uciekaj od tej kolezanki nie powtorz mojego błędu

Gość klaunrybak
A moze Ty masz jakies urojenia? Czasami zazdrosne kobiety widza wiecej niz im sie wydaje......

Gość po co sie z nia zadajesz???
zwroc jej uwage, napewno sie wielce oburzy i bedzie probowala z ciebie idiotke zrobic ale ty najlepiej wiesz co podpowiada ci intuicja i jak zachowuje sie w stosunku do twojego meza ta twoja pseudo kolezanka. Uwazaj na nia!! Ja mam znajoma, ktora regularnie sypiala z facetami swoich wielkich "przyjaciolek", dodam ze sama ma meza i dzieci. Od mojego chciala ostatnio numer tel bo byla pewna sprawa ale ja sie nie zgodzilam!!! Mam do niej dystans!!

Gość dbilek ma ly
kup wibrator i z odpowiednimi słowami przy swoim mężu jej daj jak znowo dupą sacznie kręcic

pozozmawiaj z mężem i powiedz mu o swoich spostrzeżeniach, a potem porozmawiaj z koleżanką i poinformuj ją, że mówiliście ostatnio o niej o o jej kokieteryjnym zachowaniu myślę, że zdemaskowana poczuje się śmiesznie i da spokój

Zacznij działać już i teraz, zanim poruszy serce męża. Pamiętaj, że serce nie sługa, a jak tylko wyczuje, że nie ma Cie w domu jestes np w pracy, to będzie częstym gosciem ku bokou Twego męża samotnie spedzającego popoludnie. Lepiej zerwij z nią kontakt, powiedz jej szczerze, ze mąż dziwnie na nią wpływa i uwazasz ze to może byc niezdrowe dla samej niej i musisz zerwac z nią kontakty, albo spotkac sie wtedy kiedy beda same i to nie u Ciebie w domu a np u niej i porozmawiaj ze swoim męzem.

ona jest wona wiec może robić co jej się podoba, to twój mąż musi na siebie uważać i nie dopuszczać modliszek do siebie, a tak w ogóle to chyba jesteś przewrażliwiona, to że ktoś kogoś lubi wcale nie znaczy że zaraz skoczy mu do łóżka, a z drugiej strony męża nie upilnujesz jak będzie chciał to i tak to zrobi z tą czy z inną, pogadaj z mężem, pośmiej się trochę z jej zalotów, może mąż to też zauważył i będziecie mieli trochę zabawy :D

Gość Dbreata
Wibrator,o wlasnie...przypomnialam sobie cos.Niedawno przy moim mezu powiedziala(smiejac sie),ze musi sobie sprzet naprawic bo jej sie zepsul ,a juz dluzej nie wytrzyma bo jest taka napalona:o Wiem ze specjalnie tak powiedziala,taka gadka kreci facetow,a ona nie jest glupia jezeli chodzi o te sprawy.Mialam ochote jej cos powiedziec,ale w ostatniej chwili ugryzlam sie w jezyk.

Twoją koleżankę widocznie bawi taka zabawa i dobrze wie, że Cię denerwuje najważniejsze - pogadaj z mężem

Gość zeerwij kontakttttt
zal jej dupsko sciska ze ty masz meza a ona nie

a może pół żartem zasugeruj jej wizytę w agencji łączącej samotnych czy konto na portalu randkowym

Gość Dbreata
Mirabeelka konto na portalu randkowym to ona juz ma.

Gość Dbreata
bede chyba musiala zerwac kontakt:(

Gość o maj god o maj god
po co Ci taka zmija falszywa? pogadaj z mezem, a z kolezanka ograniczaj kontakt

Gość dz323
Dziewczyno niedaj sie,ja znam takie kuurwy jak ona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrobi wszystko zeby go zdobyc!!!!!!!!Nie wpuszczaj jej do domu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dadadafsgd
a ja ci cos doradze z własnego podworka wlaśnie dwukrotnie bylam taką dobrą przyjaciółką i dwukrotnie przespałam się z mężami ów przyjaciółek , uciekaj od niej bo wiem po sobie jak facet mi się spodobal zrobiłam wszystko aby go jej zbajerować i były to kochajace małżenstwa ale facet to tylko facet, robiłam to inteligentnie na nk , czy fcbk delikatne teksty pozniej samotne spotkania przez chwilke w kuchni ocieranie sie tekstu rodzaju twojej koleżanki i ....... stało się jedno z tych małżenstw sie rozleciało nieraz sie spotykam z jednym z nich ale on już jest wolny niestety z mojego powodu także - UCIEKAJ OD NIEJ BO TAK JAK JA ZROBI WSZYSTKO ABY OSIAGNAC CEL

Gość afasfasf
dadadafsgd Jesteś najgorszą kurwą !!!! Tak prawda o tobie, ale pewnie zdajesz sobie z tego sprawę?

Gość m,niujytryhuhgytrewaszxesw
dadadafsgd

Gość m,niujytryhuhgytrewaszxesw
dadadafsgd ale z ciebie szmata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie pojumujetegokurwa
kurwa jak mozna rozbijac kochajace sie malzenstwa,no kurwa jak???????????????!!!!

Gość pitolenie
Mężowi lepiej nic nie mów, takie rzeczy mogą mu schlebiać i jeszcze niechcący sama wepchniesz go w jej ramiona.

Ja bym jej do domu nie wpuszczała. Po co się spotykacie, jak ciebie to denerwuje?

Gość Dbreata
Jak ona mi by cos takiego zrobila,to bym ja zabila i poszla siedziec.

Gość 567itr
Przerażona jestem wypowiadającymi się tu kobietami. Dla was mężczyzna to naprawdę towar deficytowy, walczycie o niego, ukrywacie, wydrapalybyście oczy innym kobietom. Szok!

Gość o maj god o maj god
to od razu i meza zabij, bo przeciez on ulomny nie jest i wiedzialby na co idzie, prawda??

Gość Dbreata
kajka123 znamy sie juz dlugo,zawsze moglysmy na siebie liczyc,zzylysmy sie ze soba i bylo by nadal wszystko w porzadku gdyby nie to ze ja ciagnie do mojego meza.