Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbreata

Moja najlepsza kolezanka chyba ma ochotę na mojego męża:/

Polecane posty

Gość do dadadafsgd
Oj kochana :) ciesz sie poki mozesz :) nawet sie nie obejrzysz jak zaczniesz za to wszystko placic :) gwarantuje ci, ze zycie legnie ci w gruzach i wszystko wroci do ciebie z potrojna sila :) w zyciu malenka nie ma nic za darmo!! Nikt nie musi cie niszczyc :) ty przez caly czas niszczysz sama siebie :) pewnie splywa to co pisze po tobie jak po kaczce hehe :) ale jak zacznie sie u ciebie dziac tak jak ja tu pisze to odezwij sie dziobenku :) papa

Gość kafeteryjny prawiczek1991
o maj god o maj god bez przesady, ja i tak bym ja bral :classic_cool:

Gość o maj god o maj god
💤 no tak zdesperowanym prawikom to wszystko jedno

dadadafsgd dziewczynko droga, czym Ty się chcesz pochwalić i czym zainponować? Oczekujesz "ochów" i "achów" nad swoim sprytem, brakiem zasad? Poradziłaś Autorce, ok, ale nie nakręcaj się tak, na mnie wrażenia nie robisz. Też mam taką kolezankę, spod siebie by wyjadła jakby mogła mieć z tego odrobinę korzysći i wbrew pozorom, rozczaruje Cię, nie wszyscy mężczyźni są tacy chętni na jej wdzięki, Co co ją dłużej znają śmieją się za jej plecami i źle się o niej wyrażają (delikatnie mówiąc).

ciebie bym nie ruszyl, skoro darzysz nasza brac taka nienawiscia :classic_cool:

Gość o maj god o maj god
a ja bym nie chciala, zebys mnie ruszal hahahah stac mnie na wiecej :P kijem bym cie nie ruszyla chlopczyku

Gość doaj_do_ulubionych
dobrze czujesz, zmien kumpele,a z mezem pogadaj ,tracisz meza, maz napewno powie ze tak nie jest,kolezanke wygnaj zerwij t nia kontrakt!!!!

mysle, ze kij ucieklby od ciebie, bo nie chcialby miec stycznosci z tak wredna kobietka :classic_cool:

Gość dadadafsgd
oj chyba zle odczytałas moje intencje chiala ostrzec autorke a przy okazji napisałam ze mnie nie ruszaja te teksty szarcych myszek jaka to ja jestem nie dobra, ja jestem najlepsza i o tym wiem, achód ochód sie nie spodziewam bo mnie to nie nakreca wystarczajaco jestem juz nakrecona na życie, a z facetami jakos problemow nie mam ale i również do nich szacunku nie mam traktuje ich jednynie jak instrument, taki inteligentniejszy wibrator maja zrobic co swoje i do widzenia bo poza ta "praca" nie sa mi absolutnie do niczego potrzebni i nie zjadam z pod siebie bo nie jestem absolutnie oszczedna wrecz bardzo rozrzutna i raczej sie nie licze z pieniedzmi dzieki Bogu na razie mi ich nie brakuje co jest nastepstwem mojej determinacji i dazenia do sukcesu po trupach i mi z tym bardzo dobrze i nigdy tego nie zmienie a jak robactwo wchodzi mi w droge to je po prostu rozdeptuje ale przewaznie jest tak małe ze go nawet nie zauwazam

dadadafsgd, rajcuje cię takie rozbijanie związków? Wiesz co myślę? Że kiedyś byłaś taką zdradzoną kobieą i teraz się mścisz

Gość Dbreata
Ona jest jedyna moja kolezanka,ktora moj maz naprawde polubil.Zawsze powtarza,ze ja szanuje i podziwia ze ona sobie sama tak swietnie w zyciu radzi.Na nerwy mi to dziala:o

Gość dadadafsgd
mysle ze nie legnie nic i sie nie pospuje nigdy - byłam na tyle przezorna ze mysle ze przez 10 lat moich dzialań z determinacja zabezpieczyłam sie przed wszystkimi ewentualnościami i sie niczego nie boje

Gość afasfasf
dadadafsgd Mówisz że facet dla ciebie to inteligenty wibrator, a ty jesteś dla faceta niczym więcej jak workiem na spermę i to że wydaje ci się że jest inaczej to już twoja sprawa ;) hehe Nie szanujesz nas a to dlaczego??- czyżby cie jakiś skrzywdził- zły dotyk z dzieciństwa czy co :P

Gość dadadafsgd
do kajka - nie bylam nigdy zdradzona poniewaz nigdy nie miałam stalego partnera no moze w 8 klasie , poniewaz zawsze facetów traktowałam instrumentalnie i nigdy nie interesowały mnie miłostki no i oczywiscie w dalszym ciagu mie nie interesuja

Gość Dbreata
Moze polubil ja za to,ze ona sie do niego tak "ladnie usmiecha"...Moze sie bede z nia dzis wiedziec,to zapytam czy moj maz jej sie spodoba,ciekawe co mi powie.

Patelnią przez łeb ją :classic_cool: Powinnaś to dawno zrobić, a później założyć temat jak następuje " Skoro moja koleżanka miała ochotę na mojego męża, to patelni w mojej dłoni zachciało się pierdolnąć ją w łeb " I wsio! 🖐️

Gość Vampire Blood
dadadada ty to taka bura sucz jestes pewnie jestes stara i brzydka i dlatego cie ruchaja takie podlotki i desperaci co na burdel ich nie stac bo im dajesz po prostu ahahahahaah

Gość mmotorniczyk
dadadafsgd Ty jestes socjopatką!

Gość dadadafsgd
dziecinstwo mialam całkiem dobre złego dotyku nie było może nie było to zycie jak jest teraz ale dawaliśmy rade rodziców mam super i raczej miałam wszystko i w zamian za to teraz oni maja wszystko ode mnie , ktos tu napisal czy mnie rajcuje rozbijanie malzenstw to nie tak wyglada nie wazne jest dla mnie czy ten facet ma zone czy nie , po prostu chce miec go na chwile przy sobie to mam a ze akurat trafia sie ze jeden czy drugi mam rodzine to trudno pech jego żony, a ze jestem traktowana jak worek na sperme tak do konca nie bo to ja wybieram tego ktory w danej chwili jest ze mna a jie oni

Gość Dbreata
Senna Eunice :D

dadadafsgd załóż własy topik, ponieważ odbiegamy od tematu. Dobrze, że masz głowę na karku i wiarę we własne siły, ale strasznie mocno się nakręcasz ;) Wrzuć na luz ;) A jak dostaniesz w d..pę od życia (a dostaniesz w końcu), to wtedy zrozumiesz, że nikt nie jest w stanie zabezpieczyć się przed wszelkimi ewentualnościami.

Gość dadadafsgd
wiesz to ze ze mysle tylko o sobie to nie znaczy ze jestem socjopatka , nie mialam nigdy problemów z prawem ani z innych problemów zwiazanych z ogólni zasadami wspolzycia w spoleczenstwie, a ze ide po trupach do celu nie robi od razu ze mnie nie przystosowanego czlowieka , po prostu dla mnie kariera i dostatnie zycie jest najwazniejsze no i baaaardzo siebie cenie

Gość Dbreata
o ile juz nie jest zarazona fuj...dziewczyno jak ty tak mozesz co za kurestwo

Gość o maj god o maj god
do dadadafsgd - oj jestes workiem na sperme jestes i sama sobie takie zycie gotujesz nie potrafisz sobie znalezc wolnego faceta?? zaden by cie nie chcial na dluzej co??

Rozumiem, że to oznacza tak:D A zupełnie poważnie to załatw ją ( liczę na twoją pomysłowość w tym temacie ;) ) jak najszybciej. Najlepiej ją ośmiesz.

Gość dadadafsgd
nie bardzo rozumiem czym mam sie zarazic mozesz mi to wytlumaczyc, wyprzedze jesli chodzi o seks to nie robie tego codzienie i z innym mi wystarcza jeden upojny weekend w miesiacu i nie musi to byc koniecznie zawsze z innym tylko z tym z ktorym chce, dobrze racja rozpisalam sie ale rzadko mam chwile wolna i dlatego tak jakos wyszlo, jesli tak to sorry uciekam nie rozbijam tematu pozdrówka

Gość Vampire Blood
dadada tak se to tlumacz jesteś workiem na sperme i w dodatku dla desperatów hahahaahahahahahaahahahahaahahahaah tłumacz sobie jak chcesz ale już zawsze będziesz ścierwem

Gość fiutek87
A nie myslalas o trojkacie?