Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mklk

Jak znależdż prace? Ni emam bladego pojęcia doradżcie coś

Polecane posty

Gość mklk

lepiej na własną rękę czy zarejestrować sie w urzędzie pracy? Po co jest numer nip? Musze go wyrabiać?

Gość adelka 86
nip- do rozliczen z US, musisz go mieć jak tylko zaczynasz prace, czy tam nawet staż czy coś... a prace najlepiej szukac na dwa sposoby i przez UP i na wlasna reke...i i te dwie drogi niczego nie gwarantują:/ taki problem z ta praca zakichana:/

no, z taką umiejętnością pisania to na każdej budowie znajdziesz tylko najpierw poćwicz muskuły, przydadzą sie przy kopaniu rowów

Gość adelka 86
Ewa, nie baDŹ taka...opanowanie wpisywania ź na klawiaturze nie jest takie proste for all;)

Gość mklk
pewnie ty Ewa piszesz jednego posta 10 min i czytasz po 5 razy czy aby na pewno żadnej literówki lub błędu nie zrobiłaś. Takie porady to sobie możesz wsadzić w d*** Zajmij się czymś a nie plujesz jadem na forum. Człowiek ma poważny problem a ty tu sobie żarty urządzasz.

ja rozumiem, że ktoś nie wie, jak się pisze ż i ź ale nie o tego byka technicznego mi chodzi uważasz, że jakby napisała znaleźdź - to byloby poprawnie?

mklk pewnie ty Ewa piszesz jednego posta 10 min i czytasz po 5 razy czy aby na pewno żadnej literówki lub błędu nie zrobiłaś. Takie porady to sobie możesz wsadzić w d*** Zajmij się czymś a nie plujesz jadem na forum. Człowiek ma poważny problem a ty tu sobie żarty urządzasz. jakie 10 minut dwie godziny ślęczę nad jednym zdaniem :) :) :)

Gość mklk
po numer nip mam się udać do urzędu skarbowego? ile się na niego czeka?

Gość Uribojko
a skad jesteś? Bo jak z małej miejscowości lub wsi to współczuję - próbuj w wiekszym mieście, nie wiem pożycz kase od starych jak mogą czy mają i wynajmij coś w miejscu gdzie ta praca jest.

Gość mklk
znaleźć zadowolona z siebie jesteś teraz?

Gość mklk
no niestety z małej miejscowości, wiem, że jest ciężko Nie wiem co zrobić

Gość adelka 86
pisałam akurat o słowie doradźcie;) a nie znaleść