Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek22

Związek z rozwodnikiem który był moim ex

Polecane posty

Gość kwiatek22

hej 5 lat temu chodziłam z chłopakiem rozstaliśmy się bo on zauroczył się w swojej byłej i tak im nie wyszło zaś się ożenił z jakąś inną bo zaliczył wpadkę. Przez te 5 lat odzywał się do mnie zawsze bardzo załował że mnie zostawił teraz chce się rozwieźć i być ze mną. Ja nadal go kocham ale boje się znowu angażować on ma na dodatek dziecko zawsze będzie to dziecko go łączyło z tą jego byłą żoną czy miałyście tak? Czy to ma szanse się udać? Na dodatek moi rodzice pewnie by nie byli z tego zachwyceni :(

Gość powiemtak
inaczej byś mówiła gdybyś teraz była w jakimś związku, jesteś sama i dlatego rozważasz taką możliwość. Powiem Tobie- zostaw to, ten facet nie jest gwarancją dla żadnej z kobiet( o czym mogłaś także się przekonać) to recydywa , za dużo tych pomyłek w jego życiu. Nie powinnaś w to wchodzić , on już miał szansę i jej nie wykorzystał dlatego popełnisz błąd. Z braku laku nie zawsze jest dobry kit.

Gość doaj_do_ulubionych
nie przymieza sie dw arazy tych samych butow,i tak z nim nie bedziesz, on nie wie co jest dla niego dobre, bedzie z toba bedzie tesknil za zobna i synkiem,smiec zyciowy , daj mu kosza, bo on ci zas god a w zyciu

Biorąc pod uwagę okoliczności to stałość w uczuciach nie jest jego mocno stroną.

Gość Kasiunia........
też jestem w niecopodobnej sytuacji. Facet jest ode mnie starszy 10 lat, własnie się rozwodzi, mam półrczne dziecko.. i ja się zastanawiam czy moge z nim stwoprzyc szczęsliwy związek, no bo przecież jest to dziecko i zawsze będzie.... boje sie i nie wiem co robić. a kocham go.

Gość kwiatek22
on twierdzi że teraz to jego żona go zostawiła bo sobie jakiegoś znalazła. On by z nią był tylko ze względu na dziecko.

Oczywiście, a wcześniej Ciebie zostawił dla wcześniejszej, potem wpadł z byłą żoną i teraz znowu wraca do byłej (Ciebie).

kwiatek i Kasiunia ja mam podobnie...tzn tez mam problem z facetem po rozwodzie i tez ma dziecko. Mam takie same dylematy

Gość kwiatek22
a czy warto się z nim spotkać i na spokojnie porozmawiać o tym jak on by sobie to wyobrażał co myślicie?

Gość a ja myślę....
że to łatwo tak oceniać człowieka. Znam faceta, który naprawdę chciał dobrze, ożenił się, żeby stworzyć dziecku dom, ale okazało się, że to ta kobieta próbowała go sobie okręcić wokół palca.... to zależy od Ciebie, czy będziesz potrafiła mu zaufać. To nigdy nie jest proste. Matka będzie go szantażować, będzie się denerwował, próbując zobaczyć się z dzieckiem. Pytanie, czy jesteś na to gotowa?

Gość kwiatek22
beznadziejna sytuacja :(

Gość kwiatek22
na szczęście jego była żona pewnie nie będzie nas szantażować ona ma go gdzieś ma pełno facetów na prawo i lewo nawet zadaje się z jego kuzynem. Tylko największy problem to moi rodzice z mamą jeszcze bym się jakoś dogadała alee ojciec zaraz się wścieka krzyczy na mnie mój były chcę z nimi porozmawiać jak wyobraza sobie życie ze mną czy to dobry pomysł?? ojciec pewnie znów się wścieknie co mam zrobic jak sie zachować???