Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MandragoraKW

Ktoś na mnie napadł

Polecane posty

Gość MandragoraKW

Wczoraj, wracałam po zmroku do domu i napadł mnie w parku jakiś mężczyzna :((( Nic się takiego nie wydarzyło bo zdołałam się wyrwać i uciec, zaczęłam też głośno się drzeć i to go chyba zniechęciło, ale matko jak ja się wystraszyłam. Teraz mam normalnie jakieś schizy i boję się z domu wyjść. Temat głównie ku przestrodze - dziewczyny uważajcie na siebie. Czubków nie brakuje. A może ktoś z Was też miał taką sytuację ?

Gość sprytkowa
Ja pracuję do późna i często wracam jak już jest ciemno. Teoretycznie swoją okolicę mam dosyć spokojną, ale i tak kiedyś nieźle się najadłam strachu jak zaczepił mnie jakiś pijany koleś. Zatrzymał mnie, pchał się z łapami...ehhh, masakra :( Na szczęście nic się nie stało, szybko uciekłam bo koleś był zbyt pijany żeby zrobić mi jakąś krzywdę. Ale od tamtego zdarzenia na tyle się wystraszyłam, że zaopatrzyłam się w gaz obronny i zawsze noszę w torebce.

Gość VampireBlood
ja od niedawna nosze kastet... wiem, że to nielegalne... ale też się boję...

Gość balbinaaaa, czo robisz?
lakier do włosów i psiknąć prosto w gębę1 :D

Gość dfyhed
VampireBlood kastet ci nie potrzebny, twoja twarz jest wystarczajacym straszakiem :D

Gość VampireBlood
nie widziałeś mnie :)

Gość VampireBlood
ojej ktoś mnie broni :) dziękuję

Gość MandragoraKW
no cos Ty, serio nosisz gaz? a próbowałaś kiedyś użyć? bo mi to się zawsze wydawało ze takie gazy są do niczego. Zanim to wyjmiesz, zanim uzyjesz, o ile jest prosty w uzyciu i dasz rade w ogole w takiej sytuacji go uzyc.

Z doświadczenia - lakier do włosów jest równie skuteczny, koleś się wystraszy i złapie za łeb, przecież nie wpadnie na to, że popsikałaś go jakimś specyfikiem do włosów, będzie myślał o pieprzówce. Współczuję traumy.

ja nosiłam gaz pieprzowy ale taki żelowy w sprayu(w kieszeni kurtki)Po tym jak mi jakiś koleś pod blokiem po godz 17 w grudniu,zakrył usta i wymamrotał:a teraz kurwo pojdziesz ze mną :o zdołałałm się na tyle opanowac że stanełam jak wryta a on mnie po chwili puscił i patrzył mi w oczy(był w kapturze więc się mu zbytnio nie przyjrzałam) a ja mu na to że ja teraz to idę do koleżanki na chwilkę i że jak on chce to może iść ze mą i chwyciłam go za rekę,nim się obejrzałam zniknął,ale czekanie aż koleżanka odbierze domofon było wiecznością :o A gaz przydał mi się w momencie jak po 21 wracałam i przypałętał się jakiś wielki pies i lazł za mną i ujadał

Gość sprytkowa
MANDRAGORAKW bez przesady, skomplikowane to to nie jest. Są zwykłe gazy pieprzowe, ale ja znalazłam i zaopatrzyłam się w coś takiego http://www.spy-shop.pl/gaz-zelowy-night-guard-defender-oslepiajaca-dioda-led-najlepsza-ochrona-p-150.html Gaz pieprzowy, przy silnym wietrze, za dużo nam nie pomoże, bo możemy nie trafić w twarz napastnika i po wszystkim, bo wtedy pewnie nam go wyrwie itp. A ten nie dość że jest żelowy, to jeszcze ma taką oślepiającą lampkę. Więc najpierw się oślepia a potem pryska. Próbowałam użyć tego w domu, więc wiem jak się używa i uwierz mi, że nie jest ciężko ;) Ale na kimś jeszcze nie miałam okazji :P

Gość lkmgkpgm43
tez mam gaz kiedys eks mnie nekal i grozil wiec kupilam i nosilam przy sobie niestety dojrzal go w mojej kieszeni:o wiec dupa ale krzywy mi nie zrobil i sie odczepil juz mimo to mam go w torebce wciaz

po pierwsze, to nie chodzi sie po ciemku po parku po drugie idzie sie pewnie a nie skrada i czai 40 lat żyję i nikt mnie nie napadł tfu! tfu! przez lewe ramię

Gość hankamost
Ewa, dziewczyny piszą, że pracują do późna a ty im tutaj: "nie wraca się po zmroku". Czy one piszą, że się czają? Skąd masz takie przemyślenie, że się "czają".... bez sensu...! Czubków nie brakuje - i to ich powinno się szukać, a nie mówić dziewczynie, że "idzie zbyt niepewnym krokiem"... Ja miałam beznadziejną sytuację jako 10-11 latka, wracałam ze szkoły. Wieś. Ulica pusta, wszyscy w pracy. Godzina... 12? 13? PUSTO. Szłam sama. Plecak w kwiatki, kolorowa kurtka... Dziecko. W końcu zatrzymał się koło mnie samochód (tylko kierowca). Pytał o godzinę...spojrzałam się na niego i od razu wyczułam , że tu nie chodzi o godzinę. Patrzył na mnie...inaczej! Tak nachalnie. Nie odpowiedziałam, tylko zaczęłam biec. Gdyby chodziło o godzinę, przecież by odjechał. Na podwórkach, które mijałam były duże psy. Nie mogłam wejść i się schować. On stał tym samochodem i patrzył co robię. W końcu ruszył za mną - bo ja nie weszłam na żadne podwórko. Udało mi się wbiec na ogromne podwórko bez psa. Jednak nikogo nie było w tym domu... On zatrzymał się przed parkanem!!!!!!!!! W końcu ktoś przejeżdżał rowerem, okazało się, że to znajoma mojej mamy...więc wybiegłam i powiedziałam, żeby mnie odprowadziła do domu. Odjechał!