Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ADGAMALAN

Piszecie ze nie ma brzydkich kobiet a czy sa brzydcy mezczyzni?

Polecane posty

Gość ADGAMALAN

?????

Gość taka moja konkuzja...
są brzydkie kobiety-np moja znajoma,sa brzydcy faceci-np.Arur Barciś

Ja uważam, że są i brzydkie kobiety i brzydcy mężczyźni, ale to już od patrzącego zależy.

No ba... zwłaszcza, że faceci żyją w błędnym przekonaniu, że w ich przypadku wygląd nie jest istotny i każda księżniczka z bajki zechce ich wraz z dobrodziejstwem inwentarza, czyli piwnym, zakolami, żółtymi zębami itd

maria czubaszek powiedziała: "wszystkie kobiety są piękne tylko po niektórych nie widać" - mnie to rozwaliło :D

Gość a jak facet
ma np nadwage...taka sporą choc nie mowie tu o spaslaku jakims a duuuzym mezczyznie...jakies 130kg..... to juz out od razu?

Gość a jak facet
plus okulary...zęby- no białe nie są;p

Niektóre kobiety lubia facetów z brzuszkiem :) zreszta popatrz na tych 50+ zdecydowana większość ma nadwage :) kobiety się jeszcze bardziej pilnuja.. ale moim zdaniem zdarzaja się i brzydkie kobiety i mężczyźni.. tylko kobieta jak sie potrafi wystylizować, zrobi fajny makijaż - to jej "brzydoty" w ogóle nie widac. Mam pewną panią wykładowcę i z twarzy jest bardzo brzydka.. ale jest bardzo szczupła, ubiera się elegancko i dostojnie, zawsze nieskazitelny make-up, modna fryzura i faceci oceniaja ja jaka bardzo atrakcyjna kobiete..

Gość a jak facet
no masz racje, kobietom łatwiej ukryc w razie czego ta powiedzmy brzydote;) duzo zalezy od fryzurki, make up ubrania odpowiedniego....facet jest jaki jest...a tak pytałam tylko bo sama wlasnie mam takiego mezczyzne:) i nie jest po 50 a po 30...i niestety jest tak ze ludzie oceniaja po wygladzie

Gość kontrola lotu
wypierdalaj z tym tarotem ty tępa zdziro :(