Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co za ..............

facet grzebie w moich rzeczach!!

Polecane posty

Gość as65
Sama widzisz, że już się go boisz.

Gość no co za ..............
szczerze mówiąc(pisząc) to przeraziłam się tym co piszecie, wcześniej miałam tylko lekkie obawy z nadzieją, że coś się wyjaśni. Ale sama powoli tracę w to wiarę.

Na razie jest jeszcze wcześnie to pewnie nic się nie stanie:) Mi żal takich osób, ale przecież nie będziesz mu pomagać swoim kosztem?

Aż taka panika, to chyba przegięcie ;) Ale jeśli się boisz, to po spotkaniu z nim idź gdzieś z koleżanką, na piwo, do kina, na basen - zajmijcie się czymś na parę godzin zanim wrócisz do domu. Powinno mu się odechcieć nawet jeśli faktycznie chciałby za Tobą iść.

Gość nauuuuuuuuuczyciel wuefu
facet nie grzebie w twoich rzeczach tylko masuje łechtaczkę, dziewczynko

Gość zmień nr tel i to od razu
Nikt nie zwrócił jeszcze na to uwagi? Jeśli masz w portfelu jakiekolwiek karty płatnicze, to właśnie wszystkie są do wymiany. Wystaczy, że spisał dane z kredytówki i będzie mógł na Twoje konto zrobić zakupy przez internet. Dowód osobisty także, bo z Twoimi danymi np. weźmie sobie kredycik. Gratuluję :O

Gość no co za ..........
ale czego mi gratulujesz?? namawiałam go do grzebania czy może sama mu podarowałam torebkę "a masz pogrzeb sobie"?? .... no proszę Cię. Kart kredytowych nie mam.