Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suezpl

Do dziewczyn, które miały nacięcie krocza

Polecane posty

Gość suezpl

Dziewczyny, kiedy przestała was ciągnąć blizna? jestem już 4 m-ce po porodzie i na co dzień jej nie czuję, nie boli, ale przy większym wysiłku typu dźwiganie rzeczy z podłogi, wygibasy przy sprzątaniu :) itp, cały czas czuję takie ciągnięcie. Zastanawiam się czy to kiedykolwiek przejdzie.

przejdzie ;) pare mieseicy trwało, ale teraz w ogóle nie pamietam, ze byłam nacinana. nawet nie da sie wyczuc blizny ;)

Gość dellicje
zależy ja jestem dwa lata po porodzie, nie boli mnie to miejsce ale jest widoczne tzn jest taka przerwa w skórze i przypuszczam, że źle mnie zszyto Do tego jak się myje, to czuje bardzo wyraźne zgrubienie

po nacięciu to był moment jak nic nie czułam, natomiast przy drugim porodzie pękłam i z tą blizną nadal mam problem a to już prawie rok tzn tak na codzień jest ok ale o seksie od tyłu moge zapomnieć :/

Gość A moja teoria taka
4 miesiące ja czujesz? Jak dla mnie to trochę długo. Może masz tam niewyciagniety szew? Mi ono przestało przeszkadzać już po tygodniu jak tylko położna zdjęła mi szwy. Teraz jestem 2,5 miesiąca po i już zapomniałam że byłam nacięta

Gość suezpl
tez nie wiem cholera czy dobrze mi to zszyli, bo zupełnie gładka ta skóra nie jest :(

Gość suezpl
na co dzień nie, tylko przy wysiłku. Takie napięcie skóry, nie ból. Szwy mi się elegancko rozpuściły, nie było z nimi problemów.

Gość czekoladkaa milkaa
trochę nie w temacie ale fajnie że ja nie byłam nacinana :p

Gość A moja teoria taka
Cóż jeśli tylko przy wysiłku to może ten wysiłek jest za duży w końcu 4 miesiące to już w sumie sporo po porodzie ale jeszcze za bardzo forsować się nie należy

Gość KociaMiętka
Mi się szwy niby rozpuściły, ale czuję zszycie pod palcami i po sexie też czuję jakby mnie tam ciągnęło :-O Jestem 5 mies. po porodzie i też się zastanawiam czy zostałam dobrze zeszyta :(