Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamyylka

POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość Kamyylka

Witam, wczoraj zapłaciłam za prawko, kiedy mi sie wyświetli komunikat że trwa postępowanie administracyjne, W JAKI SPOSÓB WYSYŁAJĄ MOJE PAPIERY DO WARSZAWY PRZEZ SKANOWANIE CZY POCZTĄ POLSKA???

a po co Ci to wiedzieć? Pracowałam przy wydawaniu praw jazdy i powiem Ci że 2 tygodnie trzeba było czekać na dokumencik od momentu złożenia wniosku ;) przynajmniej tak było 5 lat temu jak tam pracowałam

Gość Kamyylka
Bo tyle czekam na prawko i sprawdzam na necie a wczoraj zapłaciłam i mi nic nie pisze ze coś robią.. ;-((

Gość Kamyylka
tak wypełniłam już dawno, moje papiery wysłali do starostwa z ośrodka egzaminacyjnego tydzień temu ponad a ja dopiero wczoraj płaciłam za prawo jazdy w starostwie w nowym sączu i powinno mi sie wyświetlić na stronie pwpw że już trwa postępowanie administracyjne. Jak oni wysyłają moje papiery do Warszawy i kiedy moge liczyć na to że w Warszawie dostaną moje papier?

jak ja pracowałam to papiery z miejscowości zamieszkania były po prostu wpisywane do systemu i w ten sposób wysyłane do Warszawy. Na tej podstwie w Warszawie wyrabiali prawko i wysyłali kurierem dokument do tej miejscowości. Być może Twój wniosek nei został jeszcze wprowadzonyd o systemu. Chyba że coś się zmieniło odkąd tam pracowałam.

Gość Kamyylka
Tak, teraz trzeba pierw zapłacić za prawo jazdy żeby je wysłali do Warszawy, dziękuje bardzo za pomoc i będe patrzeć może wprowadzą to do systemu na stronie pwpw i będzie mi coś pisać, ale widze po innych forach że ludzie wpłacali pieniądze za prawo jazdy a na drugi dzień pisało im że trwa postępowanie administracyjne, niewiem czemu mi nic nie pisze?? Oni skanują papiery i wysyłają wtedy ??Jak to jest teraz

Gość Kamyylka
Dziękuje bardzo za pomoc, mam nadzieje że sie doczekam, tylko szkoda że mój nauczyciel nie raczył mnie powiadomić że pierw się płaci w urzędzie za prawo jazdy.. a ja ponad tydzień od zdania się zorientowałam że coś jest nie tak

Gość Kamyylka
Zależy gdzie bo u nas np sie od razu płaci, mam nadzieje że przed 11 listopada będe mieć gotowe prawko,, boże już sie nie moge doczekać ..

Gość Kamyylka
u mnie w Nowym Sączu w starostwie płaci sie od razu a potem wyrabiają, dziwne..