Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednokoa panienkaaaaa

od dzis nosze okulary - przyzywczaje sie do nich czy lepeije szkla odrazu

Polecane posty

nie wiem....mam obawy jak moje otoczenie zareaguje na to ze mam okulary....pewnie polecą hasła typu okularnica :(:/

Gość takie hasła to polecą
tylko od prostaków lub dziiaków np w gimnazjum (uogólniam, bo na pewno nie od wszystkich). ile masz lat, że się tego obawiasz? pewnie sporo poniżej 25 ? ja zaczełam nosić okulary, jak miałam 18 lat, w moim LO nikt wtedy nic nie poweidział złośliweog, nikt się w klasie nie śmiał ... ot, nromalna sprawa. mając 20 lat już na studiach, dostając stypendium naukowe , poszłam jednak po soczewki i od razu czułam sie lepiej ... pewneijsza siebie ... więc stawiam an soczewwki. ale okulary i tak musisz mie, w rzi chociażby infekcji czy choroby oka/oczu. p.s. teraz mam 28 lat

Gość przesadzona
No juz nie przesadzaj :O Każdy bedzie mial gdzies twoje okulary nawet w tym wymienionym gimnazjum nikt nie bedzie na to zwracal uwagi

ja mam 29 lat :-/ wiem wiem...smieszna jestem....mam wrazenie ze mnie postarza ale co zrobic..pochodz z pol roku i potem zobacze czy soeczwki ....u mnie w pracy 80% to faceci a oni lubia byc czasem złośliwi....ale co nie dam sie..kontra bedzie jak co

Gość cdnblakfg nciaufy
Ja noszę od 1,5msc i też było mi wstyd na początku przed wszystkimi ale teraz słyszę same komplementy, mój mąż mówi na mnie "nie wyżyta okularnica" hehe:D okulary dodają uroku oczywiście jak to nie są te ogromne wielkie czarne brzydactwa co niby są strasznie modne... fuuuj!!!

ja noszę okulary od wakacji i bardzo sobie chwalę. Soczewki też miałam i... są niewygodne!

ja okulary nosze od roku pocztki byly tragiczne zapominalam o nich zostawialam gdzie popadnie :O

Jeżeli to dla ciebie taki problem, to zdecyduj się na soczewki. Ja obecnie nie wyobrażam sobie życia bez nich.

a dlugo musialyscie sie przyzywczjac do nich???? ile wato zajelo dni...czy normalnie odrazy z rana zakladacie jak gdyby nic?

Gość Szefessa
Ja męczyłam się z soczewkami przez pierwszy miesiąc - miałam problemy z ich wkładaniem i czułam się strasznie niewygodnie, czekałam tylko na chwilę w której je zdejmę... a teraz nie wyobrażam sobie życia bez soczewek, rano od razu biegnę, żeby je włożyć i czuję się świetnie. W życiu nie zamieniłabym ich z powrotem na okulary. Noszę soczewki 5 lat.

okulary majom tylko 1 zalete - jak robię facetowi laske klęcząc to mi przynajmniej siurkiem oka nie wybije :)

Gość MrOptic.pl
Pewnie że tak,do okularów trzeba się po prostu przyzwyczaić i nic więcej. A szeroki wybór w atrakcyjnych cenach jest na naszej stronie www.MrOptic.pl