Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helio33

Targi Książki w Krakowie

Polecane posty

Gość Annis
Napewno wezmę udział-wkońcu to bardzo blisko mnie.Dobrze wiedzieć,że coś takiego jest w naszym kręgu.Dzięki.

ja nie moglam :/ kurde czemu zawsze takie wydarzenia mnie omijają :( musicie pisać z tydzień z wyprzedzeniem bym sobie grafik w pracy zmieniła :D

kilka lat temu byłam pierwszy raz na targach, poznałam szalonego Cejrowskiego :) teraz też nie obyło się bez wrażeń i pełnej siatki książek - jestem molem :D

ja tez napewnoe sie wybiore, tylko mam pytanie do kiedy te targi ksiazki trwaja i kto jeszcze bedzie na nich z tzw celebrytow??/

szkoda strasza rzeczywiscie sie opoznilam musze wchodzic na takie kulturalne strony czesciej zeby nie bylo ze mnie znowu cos ominie

nie wypowiem sie za siebie natomiast byla kolezanka i bardzo chwalila- a moze po to zeby mnie dobic?? kto tam wie.. zaluje tez ze nie zobaczylam prof. bartoszewskiego mam jego ksiazke wywiad rzeka moze bym zdobyl;a autograf

Gość gość
Ja zamierzam wziąć udział na takich targach chyba w przyszłym roku jako wystawca z moim małym wydawnictwem. Słyszałam, że te targi to świetna forma promocji i zamierzam spróbować. Znalazłam już nawet fajną firmę www.art-co.com.pl, która zrobi mi stanowisko. Widziałam już kilka ich realizacji i były naprawdę super, ciekawe i solidne, wszystko perfekcyjnie dobrane, z dbałością o każdy szczegół. Pracuje tam podobno ekipa z dużym doświadczeniem w branży i dużą wyobraźnią. Ich stoiska często są wykorzystywane też za granicą.