Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka szatyneczka 24

udowodnienie ojcostwa- prosze o pomoc

Polecane posty

Witam, mam pytanko do obeznanych... moja koleżanka prosiła mnie bym się dowiedziała, jak to jest z podaniem kogoś o ojcostwo. Najpierw czekają ją sprawy o 'odwołanie' ojcostwa innego faceta, a teraz chce podać innego o to. Wiem, żałosne, ale chciałabym jej jakoś poradzić, wesprzeć pomóc. Wie ktoś jak wyglądają takie prawy i co ją czeka? Teraz jej były ją podał o zniesienie ojcostwa nad jej dzieckiem, bo zrobił badania DNA i będzie miała sprawę niedługo. Jak to wygląda? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość jnxfv
Jest taka magiczna rzecz : wyszukoiwarka google Wpisujesz hasło i czytasz do woli.

to nie to samo, co ktoś sam napisze o własnych dośw. w tej sprawie. Gdyby każdy miał szukać sobie sam w google to nie byłoby 3/4 tematów.

poza tym dość specyficzna sytuacja i nie wiem jak szukać w google takich rzeczy.

Gość tryey64
Twoja koleżanka to niezła kurew, dlaczego jej pomagasz? :classic_cool:

Gość Vampire Blood
masz fajną koleżankę... każde badanie DNA kosztuje jakieś 300 :)

pomagam, bo wszyscy się od niej odwrócili, a ja mam jakieś skrzywienie i żal mi jej...potępiam to, co zrobiła, ale nie chciałabym żeby się dzwignęła w końcu z tego wszystkiego, bo czułabym się winna. Podała kogoś innego za ojca wiedząc o tym - nic jej nie tłumaczy. Ona chce wiedziec, czy bardzo ja upokorzą na tej sprawie, o co będą pytać itp... boi się zwyczajnie, ciągle rzyga i nic nie może jeść. Potem chce podac właściwego ojca o ojcostwo i nie wie jak to zrobić, bo on na nią nie chce patrzeć, gadać z nią ani nic innego

Gość Vampire Blood
euro...

Gość jnxfv
Przyznaj w końcu, ze to nie o koleżankę chodzi tylko o ciebie. A nikt nie ma tutaj takich doświadczeń, bo raczej nikt tu nie dale dup.ska na prawo i lewo, tak że odpada loteria z udowadnianiem ojcostwa ccoraz to nowym ofiarom.

Gość terinka
znam dziewczyne ktora podala 3 facetow o ojcostwo ale sad odrzucał wnioski, skoro nie wie to niech sie zdecyduje na pewno zostanie zjechana na sprawie no i poniekad trudno ocxzekiwac czegos innego

nie o mnie :) ja bym wyjechała z miasta i słuch by po mnie zaginął, gdyby mnie to spotkało.. ona zaszyła się w domu. ten 'nowy' ojciec ma ledwo 21 lat, ona 26.. :O ciężko będzie jej udowodnić te ojcostwo..? Gdy on nie chce nawet słyszeć o badaniach? można mu kazać sądownie je robić?

Gość terinka
tak mozna kazac sadownie ale moze polec kolezance zeby przemyslala czy nie ma jeszcze gdzies 3 potencjalnego ojca bo moze sie zblaznic

no to niby ;ostateczny wybór'... castingów jej się zachciało na tatusia robić :O No ale dzięki za pomoc.. Aha, a może zostać ukarana za podanie fałszywego ojca? Może jej wytoczyć np.sprawę z powództwa cywilnego, że tak z nim postapiła..? Albo sąd ją ukarze za podawanir nieprawdziwego ojca..? bo o to się martwi... i o wstyd, oczywiście.