Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona24242424

zdrada za zdradę

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 3,5 roku, mieszkamy razem od 2lat lecz on pracuje w delegacjach wiec widujemy sie w weekendy, często co drugi.Nasz zwiazek od poczatku byl burzliwy, wieczne klótnie, czeste rozstania. Nie czułam specjalnie jego miłosci, wszystko było wazniejsze niz ja- jak nie praca i koledzy to portale erotycze, czat i inne kobiety co mnie bardzo bolalo. mimo, iż go bardzo kochalam nie potrafilam sobie z tym poradzic, nie ufalam mu. W wakacje wyjechlam na 1,5 mca a po powrocie on ze mna zerwal. Nie mogłam sie z tym pogoidzić, nie mogłam zyc bez niego, 3 miesiace plakalam, prosilam zeby wrocil, ale slyszalam tylko jaka jestm beznadziejna i zebym mu dala spokoj. Z rozpaczy, z checi pocieszenia sie, dowartosciowania zdradzilam go po pijanemu (choc nie wiem na ile to zdrada bo nie bylismy para). Kiedy stwierdzil,po 3 mcach ze chce nam dac szanse, ja sie mu przyznalam do wszystkiego. Przezył to bardzo. Teraz jestesmy razem, ale domaga sie rekompensaty w postaci "innej kobiety" dla niego (wspomne ze juz wczesniej proponowal trojkat). Twierdzi, ze niby taki "prezent dla niego" bedzie dowodem mojej milosci i moze po tym on tez znow cos do mnie poczuje. Nie wiem co mam zrobic, wiem ze taki widok mnie bedzie bolal okropnie i boje sie , ze po wszytskim on moze jednak mnie zostawic znow. Prosze powiedzcie co sadzicie?

Gość naked ape
to chore. ten caly wasz zwiazek. po pierwsze jesli sie rozstaliscie to nie bylo zdrady. po drugie zrobilas zle mowiac mu o czymkolwiek, ze sie z kims przespalas, bo to nie jego sprawa. nie wiedzialas jak zareaguje? przeciez to psychiczne. domaga sie kobiety? prosze cie... ja bym takiego kopnela w dupe. jednak wiem ze taki typ dziewczyny jak ty tego nie zrobi. zostaniesz z nim, zgodzisz sie na wszystko, zeby cie ranil. i bedziesz cierpiec do konca zycia.

Gość powiem i ja .......
szczerze ...to dla mnie jakaś chora sytuacja...a ten szantaż z jego strony że jak się zgodzisz na trójkąt i być może wtedy na nowo Cię pokocha jest po prostu żałosny ....dziewczyno daj sobie z tym facetem spokój nie widzisz że on tak na prawdę ma w dupie Ciebie i Twoje potrzeby a już o jakimkolwiek szacunku nie wspomnę ....liczy się tylko on i jego przyjemności.... wiem że miłość bywa ślepa ale żeby aż tak ?...jesteś z kimś kto Cię nie kocha i mówi o tym otwarcie....szanuj się

on nie jest zlym czlowiekiem, mimo wszystko co sie wydarzylo kocham go i jest dla mnie najwazniejszy. nie wiem co mam zrobic, zebym tez poczula jego uczucie....

Gość naked ape
plus naiwnosc niektorych dziewczyn mnie przeraza. myslisz ze on nie dupczyl na tych swoich delegacjach lub jak sie rozstaliscie? sam sie nie przyzna, a teraz ma powod zeby cie dreczyc i jeszcze legalnie zdradzic....

według mnie to prowokacja bo aż nie mogę uwierzyć, że może istnieć gość, który w tak oficjalny sposób gnębi i dołuje swoją kobietę, przecież tu nie ma miłości!!!

tez uwazam, ze skoro nie bylismy razem to nie zdrada, a tez bylam pewna ze on sie juz zaczał pocieszac, bo bedac ze mna do konca nei wiedzialam czy jest wierny, bo byly rozne sytuacje. Zaluje tego co zrobilam, ale wydarzylo sie, a powiedzialam mu bo chcialam byc szczera, bo zawsze tego od niego wymagalam

Gość naked ape
ON CIE NIE KOCHA zaden kochajacy facet nie zazadalby prezentu w postaci kobiety. zgadzajac sie na to udowodnisz ze go kochasz? prosze cie. i tak. on jest zlym czlowiekiem, albo psycholem ktory manipuluje naiwna dziewczyna

on mnie tez kochal, ale potem nie mogl tez sobie z tym wszystkim poradzic, wieczne nieporozumienia, kłotnie wiec zaczal uciekac w swoj swiat...

Gość powiem i ja .......
ona24242424....wątpię żebyś poczuła jego uczucie ....myślisz że pokocha Cię za to że zgodzisz się na jego propozycję ?.....raczej będzie miał dowód na to że zrobisz wszystko czego on sobie zażyczy byle by tylko z Tobą był ....zresztą widzę że obojętnie co by tutaj ludzie nie napisali do Ciebie nic nie trafi bo bronisz go a jego zachowanie z góry usprawiedliwiasz

Gość naked ape
za co ty go tak bardzo kochasz? za to ze cie olewal przez caly zwiazek i flirtowal z innymi? chyba za bardzo boisz sie zostac sama.

przecież facet, któremu jego dziewczyna "pozwoliła" na zdradę nigdy nie będzie jej szanować, a ja sądzę, że jeśli taki ktoś faktycznie istnieje to i tak cały czas zdradzał na wyjazdach choć pewności nie mam oczywiście

Gość naked ape
czeste klotnie wygaszaja kazde uczucie. potem zostaja tylko pretensje, zale...gorzkie wspomnienia. wtedy ludzie zaczynaja robic glupstwa. tego juz nie odkrecisz. bo do tego trzeba 2och osob. jemu raczej nie bardzo zalezy

jest to ciezki zwiazek ale kocham go, nie zastanawiam sie za co. Tak czuje i juz i to jest wazne. I wiem ze on tez cos czuje skoro chcial wrocic. a ja zamiast czekac na niego poszlam sie bzykac.

Gość Miśka8888
wspolczuje takiego faceta zostaw go skoro chce podupic inna pomysl glowa

Gość naked ape
wez go zostaw, lepiej teraz niz za kilkanascie lat jak sie okaze sie ze nie byl wart tego twojego kochania. juz nie jest bo traktuje cie jak smiecia. ta propozycja jest jednym z dowodow

Gość naked ape
serio? dowod milosci? jak jakis niedorobiony 15 latek? mam nadzieje ze to prowo

on wiedzial ze ja mu nigdy nie wybacze zdrady. Ja wszystko teraz zepsulam a on mi dal szanse i wiem jakie jest to dla niego ciezkie...

raczej nie, bo juz kiedys wspominal o innej kobiecie lub parze, poprostu dla zabawy bo on ma takie fantazje, wolal w taki sposob niz mnie zdradzac. ale ja nie bylam gotowa na takie rzeczy

Gość naked ape
i nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz? widac ze ciezko ci bedzie go zostawic, pewnie po tym jak sie tu wyzalisz pojdziesz i pozwolisz mu na zdrady. jesli go nie kopniesz w dupe to bedzie cie robil w jajco. ale czy tobie to przeszkadza? widac ze jestes skupiona tylko na tym jak go zadowolic jak to jest ze on mogl flirtowac (i zdradzac tez bo nie wierze ze byl swiety) a jak ty sie z kims przespalas to zgrywa zranionego? jestes jego wlasnoscia na zawsze?

Gość naked ape
fantazje to czasem warto zachowac dla siebie, to nie jest cos co trzeba spelnic za wszelka cene. jesli nie szanuje tego ze ty nie jestes gotowa to ma cie gleboko w tylku. pasuje ci to?

Gość naked ape
dobra co bylo to sie nie odstanie. ale szczerze pasuje ci to ze wymaga od ciebie trojkata, bo inaczej to ci nie wybaczy? uwierz ze po takim czyms to sie dziewczyno nie pozbierasz. albo popadniesz w jakas paranoje. zastanow sie co jest dla ciebie wazniejsze on czy ty sama i twoja psychika.

szanowal to i nie naciskal przeciez. a teraz stwierdzil ze jest okazja zebym udowodnila, ze moja milosc jest ponad to wszystko co psulo nasz zwiazek, ponad moja chora zazdrosc, ponad inne laski i ponad wszytsko co jest nam obce

moze mu bedzie poprostu latwiej jak tez to zrobi, a nie chce mnie oszukiwac wiec chce zebym przy tym byla wiec chyba tak lepiej

Gość nigdy nie bedziesz szczesliwa
nigdy nie bedziesz szczesliwa z tym czlowiekiem i zawsze, do konca zycia bedziesz sobie zadawac pytanie "co zrobic zeby poczuc jego milosc" zadna szczesliwa , kochana kobieta takich pytan sobie nie zadaje

ale czemu mnie nie ganicie za to co zrobilam- przeciez skoro go kocham powinnam na niego czekac, a nie sie pocieszac z innym!! Przeciez ja go zdradzilam!!

Gość naked ape
dziewczyno, ty chyba nie wiesz co to zdrowa milosc. on tez nie. nie, nie powinnas czekac bo sie rozstaliscie. gdyby kazdy myslal tak jak ty i jeszcze dawal sie wpedzic w poczucie winy to wszyscy tkwiliby w chorych zwiazkach. a udowadniaj mu swoja milosc, tylko to rozwali wasz "zwiazek" kompletnie.