aisha19802201 0 Napisano Listopad 3, 2011 Witam jestem nowa na forum, przeszłam juz pierwsza procedure in vitro , ale niestety ni pełną ponieważ doszło u mnie do przestymulowania organizmu tzw, hiersymulacja stanęło wiec na punkcji, zapłodnieniu komórek i zamrożeniu juz tych zapłonionych.Teraz mam jednak inny problem jestem drugi miesiac po punkcji i mój cykl wydłużył sie juz do 42 dni to mnie najbardziej niepokoi,czy któras z was była w takiej sytuacji,napiszcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krowa rasowa Napisano Listopad 3, 2011 aisha, ja bylam, rowniez mialam hiperstymulacje. jednak zdecydowalismy sie na transfer - niestety nieudany. okres dostalam 3 dni po odstawieniu luteiny. niestety kolejny juz nie chcial nadejsc. cykle mam 26-27 dniowe, okres byl w 33dc. moja znajoma nie miala prawie 3 miesiace , nawet leki na wywolanie nic nie daly. coz, organizm musi wrocic do normy czy bralas luteine na wywolanie? konsultowalas brak okresu z lekarzem prowadzacym? ciaze wykluczylas? ile macie zarodkow zamrozonych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach