Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ślązaczka jedna ^^

Śląsk-to tu są najładniejsze dziewczyny w PL :)

Polecane posty

Gość Ślązaczka jedna ^^

Jak w temacie... I każdy wie, że mam rację :)

Gość Ślązaczka jedna ^^
Mam rację, prawda ? :D

Gość Kaszuba z dziada pradziada
Na przelotny numerek tak. ALe na całe życie i by facetowi zawsze się chciało swoją Pannę dymać ile się da to najlepsze są dziewczyny z Sierakowic na Kaszubach!!!

Gość zgadzam się, ślązaczki są
najpiękniejsze

Gość desperatka....................
ja jestem ze slaska

Gość detektywe
przecież Śląsk to Niemcy

Gość Ślązaczka jedna ^^
Kaszuba z dziada pradziada : To jak opisałeś poniżej, że niby na Śląsku tak jest to tylko i wyłącznie Twoje zdanie :) A jak jest na Twojej wsi to nam nie mów :) Każdy wie, że ślązaczki są najpiękniejsze :) Na żonę tylko Śląsko baba :D

Gość detektywe
wypierdalać do Niemiec razem z tym Kutzem

Gość wertfew
Jeśli masz na myśli Dolny Śląsk, to owszem. Na górnym ładnej laski ze świecą szukać. :D

Gość Kaszuba z dziada pradziada
ALe po tym co tu Piszecie Śląskie Baby :P To na pewno sympatyczne jesteście na maksa:).

Gość Ślązaczka jedna ^^
Mam na myśli cały Śląsk-i Górny i Dolny :) Ja jestem z Górnego Śląska i naprawdę dużoo ładnych dziewczyn znam i widzę na ulicy. I nie są to jakieś wymalowane cizie, tylko zwykłe dziewczyny.

Gość afasdfasdfadf
Ślązaczka jedna ^^ Mam na myśli cały Śląsk-i Górny i Dolny Ja jestem z Górnego Śląska i naprawdę dużoo ładnych dziewczyn znam i widzę na ulicy. I nie są to jakieś wymalowane cizie, tylko zwykłe dziewczyny. To dobrze że śląskie dziewczyn podobają się innym śląskim dziewczyną, ale z podobaniem się u facetów już nie jest tak fajnie :P

Gość Ślązaczka jedna ^^
Ja tam nie jestem jakaś antyspołeczna :) I podobają mi się dziewczyny :) A co do chłopaków, na Śląsku też dużo ich jest godnych uwagi. Ale oczywiście nie tacy co szukają na imprezie dziewczyny na raz czy dwa (wszędzie tacy chłopacy są-nie oszukujmy się), ale zwykli chłopacy, co mają jakieś zainteresowania, pasję itd :)

Gość afasdfasdfadf
A co do chłopaków, na Śląsku też dużo ich jest godnych uwagi. Ale oczywiście nie tacy co szukają na imprezie dziewczyny na raz czy dwa (wszędzie tacy chłopacy są-nie oszukujmy się), ale zwykli chłopacy, co mają jakieś zainteresowania, pasję itd Tak samo i łatwe dziewczyn są wszędzie :P nawet na śląsku :P

Gość widzewwidzew
w łodzi i w gdańsku najlepsze kobiety na sląsku przeważają tłuste pasztety niestety wiem bo widziałem

Gość Ślązaczka jedna ^^
Masz rację, ale ja raczej mówię o takich co wyglądają na porządne :) Choć wygląd osoby może być mylny z jego charakterem, zachowaniem i w ogóle. Nie mi oceniać ludzi po wyglądzie. Nie chcę nikogo urazić.

Gość Ślązaczka jedna ^^
Zależy gdzie widziałeś :)

Gość afasdfasdfadf
Takie co wyglądaj na porządne to często tzw. cichodajki :P I ja tam 3 najładniejsze dziewczyny jakie w życiu widziałem, widziałem na pomorzu :P

Wsadzcie sobie gdzies te teorie :P Wszedzie znajda sie ladne i mniej ladne dziewczyny:) Nie wazne czy mowimy o Slasku,Pomorzu czy o Malopolsce;)

Gość Dymiąca hałda
Kaszubki i pozostałe laski z całego pasa nadbrzeża Bałtyku są blondynami a wiadomo że blondyny potrafią w łóżku rozkładać tylko nogi i zero jakiejkolwiek aktywności. Rżnie się je jak dziurę w płocie. Szatynki z Górnego Ślunska to dopiero są szatanki :D. Łatwe dziewczyny (nie lafiryndy, tylko po prostu wyzwolone i lubiące seks) znajdziecie w Bytomiu, Radzionkowie, Tarnowskich Górach, Rudzie Śląskiej-Goduli, Strzelcach Opolskich (woj. opolskie) i być może w Piekarach Śląskich. Możecie też zahaczyć o Rudę Śląską-Orzegów, Świętochłowice-Chropaczów, Świętochłowice-Lipiny, Chorzów II ("Cwajka") i Katowice-Szopienice to są dzielnice biedy i nędzy, gdzie można znaleźć d*podajki, które obsłużą was za fajki Davidoff Classic lub piwo Koźlak. Achtung achtung: Przy niesprzyjających wiatrach można wejść na Lipiny i wyjść w samych majtkach, to samo tyczy się "Cwajki".

Gość goŁoMdÓÓpomnafajerce
...som takie pienKne jak z MYSIEJ p***Y ,,RAJZENTASZA,,,...Jaaa...?