Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukująca lat 29

Szukam faceta do romantycznych wieczorów: kino, kolacja,wino, później seks ...

Polecane posty

Mamusku, jaki bulwers, a gdyby to bylo ogloszenie faceta lat nawet 38, toby problemu nie bylo :P

Gość Bez znajomości to możesz
Pewnie wielu byś znajomych znalazła :P, ale skąd pomysł by szukać na babskim forum ? Prowo :)

Gość zawsze szczeraa
na babskim forum jest wiecej chlopow niz bab , dlatego szuka tutaj

Gość Bez znajomości to możesz
Z całą pewnością znajdzie się ktoś tu na tyle odważny by podać maila do autorki :D

Gość Poszukująca lat 29
szukam młodszego bo taki mi najbarrdziej odpowiada do takiego układu. na życiowego partnera szukałabym na pewno kogoś w moim wieku lub starszego. wiem, że sporo młodszych facetów właśnie w wieku studenckim, lubi kobiety nieco starsze, takie do 35 cz około tego. wiem, bo moja młodsza siostra studiuje, i jej koledzy z akademika często mówią takie rzeczy ze interesują je kilka lat starsze diwczyny w łóżku ... no ale ona nie studiuje we Wrocłąwiu ;) szukam tutaj bo może jakaś studentka ma kolegę spełniającego moje kryteria i napisze. w końcu mnóstwo ludzie wchodzi na to forum, cały dzien, to na pewno niejedna studentka to przeczyta ....

Gość faceto.
Do ewy po 40 29 lat to jeszcze zdrowa dupa więc dla syna może być. Przynajmniej nauczy go jak dobrze kobiecie robić. Zgodnie ze starym, ale jakże prawdziwym: Na starej piczy młodzież ćwiczy.

Gość chłopak dla Ciebie :)
do Poszukująca 29: jak jeszcze nikogo nie znalazłaś to napisz chlopak.dla.ciebie@wp.pl bo powinienem spełniać Twoje kryteria :P

Gość kilka lat w te czy wewte
co za roznica:p laska 29 lat, to super wiek dla dziewczyny, do tego widac, ze ambitna:) powodzenia Autorko:)!

Gość tkity
Twoją metodą to można szukać psa w schronisku. Takie masz kryteria. Kiedy ostatnio byłaś u psychiatry?

Gość hdfhjj
zauważyłeś kiedy to było pisane???

Gość cvfvv
Heh romantyczne spotkania? no dajcie spokój przecież jej tylko o seks chodzi bez zobowiązań to widać od razu. więc po cholerę ta cała maskarada z kolacjami i kinem,

Gość drill boy
trzeba było szukać jak miałaś lat 20, teraz jesteś starym próchnem