Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

byla klotnia

Polecane posty

Gość chiqitaah
dobra idę od tych skreślonych ludzi, powiedziałbym, zrobiłbym, kupiłbym, poszedłbym panowie: BYM

Ech. Gdy ojciec nie chce płacić bądź chce obniżyć to pozywa dziecko, w sądzie rozprawa jest gdzie jako pozwany figuruje dziecko, nawet jeśli niepełnoletnie jest. Ale i tak tutaj by tabun psychiatrów nie pomógł. No chyba, że w strzykawkach mocne środki by mieli.

Gość booooziuuuuu
eh... mój były tez miał 28 lat i zero roboty i kawał idioty był... moze powiedz mamie zę z mózgownica u ciebie nienajlepiej

wiecie co moja mama jest fajna babka to ze sie poklucilismy to sie zdaza w najlepszej rodzinie nie obrazajcie jej

Gość ale ze co ona w sumie
prawde powiedziala czas zeby ty powiedzial swoja prawde , i zaczac cos zmieniac chyba ze jest ci dobrze jak teraz 🖐️

Nie moze byc chyba tak trudno kobiete znalesc. dla mnie facet musi byc opiekunczy romantyczny wyrozumialy. moj brat mial 27 lat jak sie wkoncu wyprowadzil i kobiete znalazl.

Nie moze byc chyba tak trudno kobiete znalesc. dla mnie facet musi byc opiekunczy romantyczny wyrozumialy. moj brat mial 27 lat jak sie wkoncu wyprowadzil i kobiete znalazl.

Maaalenka21 Nie moze byc chyba tak trudno kobiete znalesc. dla mnie facet musi byc opiekunczy romantyczny wyrozumialy. moj brat mial 27 lat jak sie wkoncu wyprowadzil i kobiete znalazl. a jak znalazł kobitke ? bo ja już od 3 lat mieszkam sam...

Pracowal z jej mama i tak sie poznali a teraz mieszkaja razem i planuja slub. Powinno być odwrotnie, ślub i meiszkanie. A gospodynią to powinna być żona. 🖐️

To było co najmniej niepedagogiczne. :| Słyszeć takie wyrzuty od matki to dołująca sprawa. Trzeba było też coś nieprzyjemnego powiedzieć- jak Ty komu, tak on Tobie. :classic_cool:

Ale przeciez sa jeszcze dyskoteki... tam mozna spodkac dziewczyny. sa portale spolecznosciowe. trzeba tylko chciec. ja tam spodkalam swojego przyszlego meza przez telefon. wiem to zabrzmi glupio. jest cos takiego jak SKAN taka aplikacja na karcie sim cos podobnego do czata. ;)

Ja tam jestem za podzialem rol w zwiazku. a mieszkanie przed slubem to dobra sprawa. mozna sie poznac poukladac wspolne zycie. my z narzeczonym dopiero po slubie zamieszkamy razem. poniewaz on remontuje dom ja sie ucze a mieszkamy 40km od siebie.

Ale teraz każdy woli siedzieć na dupie i narzekać. Albo ma się za 8 cud świata i czeka aż ktoś na kolanach przyjdzie i oświadczy się/zrobi laskę, zależnie od płci

Gość IMO13858
BleBle - Twa rodzicielka ma rację - przede wszystkim wyjdź do ludzi! . :classic_cool:

Gość IMO13858
PS: Teraz nie wiem, czy mam zrobić "miauuu" (do pustej miski po mleku), czy "auuuu" (do księżyca). :P

Ale przeciez sa jeszcze dyskoteki... tam mozna spodkac dziewczyny Tylko jakie dziewczyny. Puszczalskie, pijące, ćpunki. Nie życzę takiej Ble Ble.

Gość IMO13858
Kocico - Lucyna wierna Mistrzowi Szczeremu, także startowałem z przegranej pozycji. :classic_cool:

Co Ty mówisz Imadło. Przecież między wami była najprawdziwsza chemia. Nie poddawaj się, ona Cię pragnie w cichości serca- ja to wiem. Szczery ma tylko wzbudzić w Tobie zazdrość. :classic_cool:

Loooser to moze oaza? tam pewnie znajdziesz katolicka dziewice z takimi pogladami jak Ty. zeby nie bylo nie obrazam. ps. te ktore na dyskoteki chodza to nie kazda to puszczalska, cpajaca oraz pijaca