Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

byla klotnia

Polecane posty

z mama i powiedziala mi ze w moim wieku powinienem miec juz swoja rodzine a przynajmniej swoje zycie a ja nie mam tylko nie zdaje sobie sprawy ze pewne cechy w moim wygladzie nie pozwalaja mi poznac kobiety dodatkowo ta niesmialosc :(

Gość chiqitaah
a ile masz lat?

Gość chiqitaah
masz 28 lat i dopiero teraz mamusia sie obudzioła, ze pod spódnicą cię przed światem chowała? a gdzie był twój ojciec, jak trzeba było cię męskości uczyć?

Obyś wygrał w totka. To wszystko się ułoży. Tylko wtedy weź dobrą dziewczynę i bądz facetem.

Gość no bo powinienneś
🖐️ i to by było normalne

Gość chiqitaah
taaa, oby spadła manna z nieba ;) Ble Ble musi być facetem, wziąć sie w garść, przestać miętolić fjutka przed kompem i pomaszerować do roboty to jedyn a droga do swojego zycia, bo na totka to sie mozna całę życie nie doczekać i jest to tylko durna wymówka by nic nie robić.

looooser - a jak wygrasz to powiesz dziewczynie ze jestes zamozny czy na poczatku bedziesz ukrywal ?

Gość no winic matke ale ojca tez
matka nie dopilnowala by utrzymywal kontaktu ze synem to teraz sa takie skutki 🖐️

Myślę, że to zależy co zrobie z tymi pieniedzmi. Np. kupie apartament i bede wynajmowal, to powiem że tak jest. A dla rozrywki bede pomagal np. charytatywnie gdzies. A że mam jeszcze ze 2 mln w banku np. nie musi wiedziec od razu.

Gość chiqitaah
a ojciec taki niekumaty? nie wiedział, że syn go potrzebuje zeby być normalny?

Gość chiqitaah
no tak, matka sie wydarła, synek podkulił ogon, siedzi w swoim pokoiku i czeka kiedy złość mamuni przejdzie, po małej awanturce powrócił do rojeń o wygranej w totka, jako jedynych planów na życie. constans

mam ojca ale nie utrztmuje kontaktu z nim bo on sam nie chce i wsumie widzialem go kilka razy u nas w domu dodatkowo pozwal mnie do sadu nie chcial placic alimentow

Gość chiqitaah
mama pewnie zrobi dla BleBle pyszne naleśniki z serem- na pogodzenie. I wszystko będzie dobrze, jak dawniej. bleeeeeeeeeeeee

Gość ciebie pozwal ciekawe o co
:D🖐️ teraz juz za pozno ale prawnie musial placic alimenty do 25 roku zycia ty go mogles pozwac 🖐️

Gość ble ble chyba sobie nie zdaje
sprawy ze jesli on nie zrobi jakiegokolwiek kroku do przodu to nic sie nie zmieni w jego nudnym zyciu i tak spedzi kolejne 30 lat przed kompem o ile bedzie gdzies pracowal 🖐️

Powiedizałbym np. że mam 3 tys na miesiać z wynajmu. A o tym że mam milion w banku i mi przyrasta to bym nie mówił np. Czyli taki normalny człowiek bym się przedstawił.

Gość tak tak looooserku
kolejne opowiadania z serii "pewnego dnia bede..." nie ty nigdy nie bedziesz starzy powinni ci to uswiadomic slowami badz recznie gsy byles mlody :classic_cool: