Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

byla klotnia

Polecane posty

Ojeju, no Wam to nie dogodzisz, tam złe, tam niedobre. To chodźcie do biblioteki:P IMO, powiem tak Pchło, dla mnie możesz nawet miauczeć;) My come-back nastąpił

Gość IMO13858
Kocico - wiem, że chcesz mnie pocieszyć - dobra z Ciebie dziewczyna, nadajesz się dla Luzera pomimo paskudnego zwyczaju szlajania się po dyskotekach. :P Cholera - tyle tutaj Kocic, że się zaraz zacznę gubić. :classic_cool:

To mnie przechrzcij zgorzkniały biedaku :) Telefon, z takim nastawieniem z góry na nie to w życiu nikogo nie znajdziesz. Ale kafe to odpowiednie miejsce dla Ciebie, możecie użalać sie w skolko ugodno Malenka, oni chcą się użalać, takie ich hobby

Gość ble ble ma chujowy zwyczaj
zawsze zalozy temat walnie dwa posty i ucieka :O🖐️

Imadło- teraz moja kocia, lawirująca (według Ciebie) psychika już całkiem się pogubiła, bo nie wiem ile w tym serdeczności, a ile czarnego, skrzaciego humoru. :classic_cool:

Loooser to moze oaza? tam pewnie znajdziesz katolicka dziewice z takimi pogladami jak Ty. zeby nie bylo nie obrazam. Wątpię, żeby tam poszedł, poza tym jest niewierzący, wiec chyba nie będzie szukał zagorzałej katoliczki. Ma bardzo ciężko.

Gość IMO13858
Jakby Tutaj ex Kota nazwać... Wiem! Skoro ex Kot przechrzcił się na psa, to nazwę go Sierściuchem! Sierściuchu - skąd ten ponury humor/ironia? :classic_cool:

Telefon, z takim nastawieniem z góry na nie to w życiu nikogo nie znajdziesz. Ale kafe to odpowiednie miejsce dla Ciebie, możecie użalać sie w skolko ugodno nie użalam się tylko mówię jak to jest ...

Gość IMO13858
Kocico - czy uważasz miałem na coś złego na myśli? Luzer to wartościowy mężczyzna - z pewnością byś się na nim nie zawiodła - tylko skończ z tymi dyskotekami, bo go stracisz. :P

Krwawa wilczyco przynajmniej zabije nude ;) a wam nie wiem juz co poradzic kazda moja rada jest zla wiec co zamierzacie zrobic by nie byc samotnymi? tak moze zapytam

Ja się chyba w sobotę wybieram do klubu, pewnie jestem NIKIM dla Lusera. Wiadomo, że Ty jesteś przeżarta przez obecną propagandę, więc żyjesz jak Ci nakazują. Modni ludzie chodzą do pedalskich clubów. Ja tez bym wybrala sie potanczyc. odstresowac Możesz też coś cerować, albo nauczyć się piec dobre ciasto.

Gość Miss Biu
IMO Ty skrzacie niewierny, tfu ! :classic_cool:

Gość IMO13858
No i w czym problem Zielona Żabo? Kot także płeć męska. :P

Oj Imadełko, ja już nie mam u tego osobnika szans, codziennie przez to wylewam morze łez w poduszkę i dopiero sen koi moje cierpienia i ucisza spazmy rozpaczy. Także nie mam nic do stracenia, więc chociaż sobie potańczę. :classic_cool:

Żabka, Pchła nie jest przekonana co do mojej kobiecości:P Malenka, jak pogadasz z nimi dłużej to zauważysz jakie to zdarte płyty;) Pchełko, chyba typowy dla mnie humor, czyż nie? Telefon, ależ oczywiście, mówisz jak jest, no po prostu żal mi Ciebie, tak mocno, że aż....a nie, jednak nie...

Także nie mam nic do stracenia, więc chociaż sobie potańczę. Będziesz się gibać jak pijana małpa?

Gość IMO13858
Pink_Panther "Także nie mam nic do stracenia, więc chociaż sobie potańczę." Tfu! To jak narkoman tłumaczący swoje plugawe nałogi! Oczyść się z grzechu - a dostąpisz zbawienia. :P Futrzaku - uśmiechnij się, bo skończysz doskonale się z nami integrując - a tego chyba nie chcesz. :classic_cool:

Luzer, co Ty to opowiadasz znowu z tą propagandą. 💤 Lubię sobie potańczyć, nic mnie nie obchodzą jakieś młodzieżowe trendy. Ale Ty z kolei jesteś przeżarty przez radykalne nurty "ultra czystości", które pewnie bronią kobietom nawet malować paznokcie, więc nie dopuścisz tego faktu do wiadomości. :classic_cool:

"Żabka, Pchła nie jest przekonana co do mojej kobiecości" aż chciałoby się rzec: pokaż cycki! :D cholera, dopiero teraz doczytałam, że Wilczyca to Kultura :P ja to mam refleks :o

Wiadomo że ludzie wyrastają z tańczenia. Ja byłam już od dziecka na wyższym poziomie.

Gość chiqitaah
Luzera propozycja na sobotni wieczór dla młodej dziewczyny: "możesz też coś cerować" uhahahahahahaha oplułam monitor, tekst miesiaca!!!!!!!!!!!!!!!!!