Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Vanessa Nessie Paraissoo

Podryw Faceta z Hollywood-blok, szok rocznik 1963

Polecane posty

Gość Vanessa Nessie Paraissoo

słuchajcie! Tyle lat żyje na świecie prawie 26 i..szok.Podrywał mnie niejeden facet, ale ten bije wszystkich na głowę! I wiekiem i podrywem;O Otóż pewien facet ciągle mnie śledzi. Ani nie zagaduje ani się nie uśmiecha ni. Jak zaproponowałam mu z 10 razy chyba spotkanie to go nie było albo był 100 m ode mnie. Ja na ławce w parku a on na parkingu obok baru..;/ I ani nie podszedł. Był i odjechał. Ja na hustawce on pod sklepem. Więc olałam go. Nie to nie. Jezdzij sobie palancie. A ten palant ma żale, że się nie usmiecham jak go widzę;/ Pojebany ale to szczegół. Jak można usmiechac sie na widok kogos kto tak sie zachował z 10 razy i ani razu nie przeprosił???? czas mija a facet zaczął bezczelnie na mnie trąbic;//// że on tu jest za mną..z tyłu głowy oczu nie mam. A jak on jest i chce dac znac ze jest to kulturalniej jest powiedziec czesc niz trabic;/ Doszło do tego, ze sledził mnie na zakupach z kolezanką. Byłam w centrum handlowym czekałam na ławeczce bo mi słabo było a onarobiła zakupy ciuchowe. On był na parkingu podjechał białym mercem i zatrabił..ja sie odwróciłam chciałam mu pokazac fuck u! na znak ze sie wiesniacko zachowuje i ja tego nie toleruje. Ale go nie było. Schował sie pod siedzenia! I taki z 3 razy! ale jebniety. jak poprawiałam makijaz w lusterku widziałam..ze odjechał.. porozmawiajmy o zachowaniu faceta wiek 38-48 lat;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować