Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alam1984

Maz mnie zdradza

Polecane posty

Witam Jeslem po slubie dopiero 2 miesiace i juz zaluje tego bardzo. tuz po slubie odkrylam ze maz pisze ze starszyzmi kobietami tzn np wiadomosci typu podoba mi sie twoj zgrabny tyleczek jak to zobaczylam to swiat zawalil mi sie na glowe ... czulam sie ponizona (dodam ze oboje mamz po 27 lat) nastepnie jego zachowanie bylo zupenie inne niz te z przed slubu oschly zamyslony i calkiem przypadkowo odkrlam ze ma karte do tel jakac co sie okazalo kontaktowal sie przez nia y jakas panna ... jak to odkrylam obiecal ze juz wiecej do niej nie zadzwoni ... ale jego zachowanie wobec mnie sie nie zmienilo nadal zachowywal sie tak samo po czym dostalam inf id kolezanki ze on nedal sie z nia kontaktuje... wpadlam we wscieklosc i powiedzialam ze chce sie rozstac bez wzgledu na staz naszewgo malzenstwa. On na to ze teraz tego zaluje i chce byc ze mna. Co robic dziewczyny uwierzyc mu. (dodam ze on z nia spotkal sie 2 razy na zywo)

Gość Ninka131
to świnia,jeśli jesteś przekonana i pewna że chcesz się rozstać,to odejdź jak najszybciej.

Gość ludzie dajcie spokoj
nie ciebie jedna zdradza maz,a czy masz mu uwierzyc?Wierz jak chcesz to mecz sie nastepnych 20 lat z tym chlopcem meskim...a potem napisz jeszcze raz za 20 lat na kafe,co masz zrobic,czy mu uwierzyc... ach ,madre sa kobiety polskie,nie ma co...

Gość myszky
Po dwóch mcach takie jaja... no ciężko, ale jak masz siłę to odejdź teraz. później będzie jeszcze trudniej.

sile to mam tzlko sie zastanawiam czy nie bede zalowac tego ze nie dalam mu szansy

Gość !!!
To w takim razie porozmawiaj z nim szczerze i jeżeli chcesz to daj mu szanse, ALE nie masz pewności że on ci nie wywinie gorszego numeru po 2,5, 15, czy 20 latach

Gość Ninka131
Jeśli będziesz mu dawała kolejne szansę to on nigdy się nie zmieni, przykro mi. a Ty będziesz miała żal do siebie że mu wybaczyłaś a on znowu cię zdradził i ośmieszył.

Gość Maria348
Ignoruj go!

Gość gość
... wpadlam we wscieklosc i powiedzialam ze chce sie rozstac bez wzgledu na staz naszewgo malzenstwa.... no tak bo staż macie bardzo duży

Gość gość
tak to jest jak uprawia sie sex przedmałżeński grzech zawsze sprowadza cierpienie zdrady pogardę nienawiść