Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jijo

Specjaliści od angielskiego :)

Polecane posty

Gość jijo

Witam, czy pisząc I like that you have your own interpretations of this song is great! You have a wonderful voice. ;> Greetings from Polish! tłumaczy się na Podoba mi się że macie własną interpretacje tego utworu, jest świetnie! Macie wspaniały głos. ;> Pozdrowienia z Polski! Czy są jakieś pomyłki, błędy?

Gość nie bierz pod uwagę poprawek
babeczki w kropeczki, pisząc "no commens" uznaje się za znawcę angielskiego i śmie poprawiać czyjeś błędy :D 🖐️

Gość jijo
hahahahhaha, to w końcu zmieniać czy nie ? ; >

Ja popełniłam literówkę kretynie (ale rozumiem, że we własnej obronie czepiasz się i takich pierdół), ty zrobiłeś rażącego na 30 kilometrów ortografa specjalisto od angielskiego :D I temat nie był mój sieroto, jak zwykle masz obsesję tego, że ktoś cię śledzi :D

A co do tematu: autorko, lepiej będzie brzmiało: I'm impressed by your own interpretation of this song, it's really great! You have a wonderfoul voice. Greetings from Poland.

Masz chyba jakiś problem ze sobą bo wytknąłem ci ordynarny błąd, a ty się gotujesz od paru dni z tego powodu. Prawda tak bardzo cię boli, że musisz nędznymi gierkami podbudowywać sobie ego? 🖐️

Lecz się psycholu, przecież ci tłumaczę, że to nie ja, twoje spektakularne umiejętności językowe w postaci "no comments" przeczytałam na jakimś temacie, który okazał się prowokacją deklu :o:o:o Rozumiem, że nie odniesiesz się do znajomości l.mn i poj. w języku angielskim? :D :o 🖐️ I nie pisz już do mnie młocie, masz obsesję 🖐️

tak, tak, wytykaj mi literówki, tylko na tyle cię stać prostaku bez szkoły? 😴))))))

Gość aha ii ach
Spokój!!!!!! Mam uwagę co do tego "macie wspaniały głos" jeśli wszystkie chłopaki śpiewają, to liczba mnoga: You have wonderful voices. Co do kłótni z Babeczki, NO COMMENT.