Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka_smutna oj tak

Zycie w UK jest bez celu, a na karierę nie ma szans ....

Polecane posty

Gość gość
Ja wiem duzo o emigracji jestem w UK 15 lat. I wszystko co ludzie pisza to jest niestety ale prawda. Gorzka prawda.

Gość gość
Dokladnie. To co ja pisze to tez prawda. Tylko w porownaniu do bingolskich nieudacznikow mnie tu wyszlo i jestem szczesliwy. I bylbym nawet z minimalna. Zadne obiecanki wyzszych zarobkow nie sprawia ze wroce. :) wiec tak to prawda. I gorzka prawda dla zazdrosnikow ktorzy zazdroszcza tym ktorym wyszlo, ktorzy dobrze zarabiaja i sa szczesliwi. Tym tepakom we lbach sie nie miesci ze to niemozliwe bo nie znaja takiego UK, tylko znaja syf pokoikow itd. Gnijcie w PLU i wypisujcie zale na kafe, ja mam na was wyje/bane. A moze tylko na ciebie bingolu bo wiadomo ze w wiekszosci to posty tego debila przyznajacego sobie racje. Ciekawe tylko jaki ma w tym cel. Moze ktos dzieki niemu nie wyemigruje BUEHEHEHAAAHAHAHA ja juz mam na to wyj/ebke ale to nawet i lepiej. I gorzej dla tych w PLU co bija sie o prace.

Gość gość
Ze to mozliwe*

Gość gość
Ja robie kariere w PL. Tutaj sa ogromne szanse. A co najwazniejsze wszystko jest duuuuzo tansze niz w UK wiec nie musimy az tyle zarabiac. PL to taniutki kraj.

Gość gość
Juz niedlugo sami bedziecie wracac z tego syfu. Jak wasze zony, dziewczyny czy dzieci beda molestowane przez turbany i inne bezowe wynalazki. Zobaczymy jak wtedy bedziecie slodko spiewac.

Gość gość
Chlopoku, ale co ci wyszlo no napisz pochwal sie. Wlosy ci wyszly czy zylaki na nogach? No dawaj, co ty tam takiego masz czego ludzie w Polsce nie maja.

Gość gość
W PL jest tak tanio. Duzo taniej niz w UK. I tutaj ludzie robia kariery. Np Urban swietnie sobie daje rady. Kulczyk tez dawal ale zmarlo mu sie. Teraz rodziny milionerow polskich to standart. Jest coraz wiecej bogatych ludzi bo tutaj jest latwo zyc. Mamy powszechny dobrobyt.

Gość gość
Dobra czekam na tego leszcza co mu wyszlo. No jedziesz gosciu z tym co ci tam wyszlo na wygnaniu. Dawaj ino szybko.

Gość gość
Napisalem tepaku je/bany. Jestem szczesliwy, w PLU nie bylem i byl to wielki szok ze czuje sie tu lepiej niz w PLU. W to chyba uwierzysz bo na pewno nie w to co robie i ile zarabiam. :D nie bede sie wiec z ta kwestia powtarzal. Co do molestowania to wszedzie sie moze zdarzyc. A co to polaczki w PLU nie molestuja? Kpina.

Gość gość
No i klasyka - ile razy gdzies pojawi sie tego typu topik, to zwykle juz na pierwszej stronie zaczyna sie wzajemne obrzucanie sie inwektywami i klotnie o to, komu gdzie powinno byc lepiej. Ja rozumiem ze populacja forumowiczow kafeterii sklada sie w wiekszosci ze sfrustrowanych i znudzonych gimnazjalistow, ale moze trzeba by sie czasem zastanowic zanim zacznie sie strzepic jezyk bez sensu. Przede wszystkim, to dzieciarnia nie rozumie jeszcze tego, ze ludzie emigruja do innych krajow z wielu roznych powodow, i zarobki nie zawsze i nie dla wszystkich sa na topie listy priorytetow podczas dokonywania tego wyboru. Ale skoro dyskusja zostala juz i tak sprowadzona do zarobkow i mozliwosci w Polsce i w UK, to nikt nie kwestionuje, ze PL to fajny kraj i niektorym nawet niezle sie tam powodzi. Ceny moze i sa nizsze niz w UK (ale to juz tez nie tak bardzo a wiele produktow jest drozszych w Polsce), tyle, ze roznica polega na tym, ze w UK pracujac w pelnym wymiarze godzin nawet za minimalna stawke, mozna sie spokojnie samodzielnie utrzymac i zyc na przyzwoitym poziomie. Zeby moc pozwolic sobie na taki sam poziom zycia w PL zarabiajac najnizsza na pelnym etacie, to trzeba by miec tych pelnych etatow 4 lub 5. A to jest niestety fizycznie niewykonalne. Wiec argumenty typu, ze w Polsce tez tak mozna sa zupelnie od czapy i swiadcza wylacznie o elementarnym braku wiedzy na temat realiow zycia w UK. Wiekszosc osob rzucajacych sie na tym forum pewnie, z uwagi na mlody wiek, ma slabe pojecie rowniez na temat realiow samodzielnego zycia w Polsce, tak wiec proponuje poczekac pare lat zanim zaczniecie sie wdawac w dyskusje na temat doroslego zycia i pracy.

Gość gość
IIzdo kafeteryjna, no napisz w koncu co ci tam wyszlo. Bo qrwa chyba nie dociera do ciebie ze jestes eebanym nieudacznikiem co sIIerdolil na emigracje kible szorowac. Bo nic innego w zyciu nie potrafisz robic, aha tylko pluc na Polske matka cie nauczyla. Kozak w necie, IIzda w swiecie, caly ty pazdzierzu.

Gość gość
Ty, maly z 17:19. Ales sie rozzloscil. Dzis co prawda piatek, ale jesli zamiast siedziec na kafe zabierzesz sie juz dzis za zadanie domowe na poniedzialek, to moze mama ci pozwoli wyjsc sie z kolegami pobawic przez weekend.

Gość gość
Dobrze ze juz nie musze mieszkac w tym samym kraju co tacy idioci. :) tylko dopowiem: pocieszaj sie ze nic nie umiem, i ze kible szoruje. Wole to robic tutaj niz w PLU. Bo przeciez nic innego nie umiem wiec bym to tez robil w PLU zarabiajac minimalna a wiec ile razy mniej no powiedz super wyksztalcony i wszysztko umiajacy znawco, i tylko znowu nie pier/dol ze wszystko takie tanie w PLU bo to bzdura. Kraju niestety sie nie wybiera ale gdybym mogl to na pewno nie wybralbym PLU i wiekszosc co znam tez nie. Wystarczy tez poczytac w necie... takie przyglupy jak ty zdarzaja sie bardzo rzadko, pier/dola o patriotyzmie itp brednie. Moze okazje wykazac sie bedziesz mial podejrzewam niedlugo. Ciekawe co zrobisz piz/dziaku mocny w gebie. Czy zostawisz rodzine i z buta po wrak czy spier/dolisz za granice. :) co za zj/eb

Gość gość
Ja nie musze uciekaz zeebie genetyczny, tak jak ty. Zobaczymy jak bedziesz stamtad speerdalal jak ci szariat wprowadza bracia z turbanami.

Gość gość
Bedziesz s*******al az sie bedzie kurzylo bueheheh tylko w necie taki twardy jestes. Ja nie ucieklem ale ciesze sie jak z niczego ze mnie znajomy namowil do wyjazdu. :) a ty gnij w PLU jak ci tak dobrze. Szariat to masz we lbie zje/bie

Gość gość
Nie karmcie tego trolla emigracyjnego. Kiedy człowiek tu nie wejdzie to ten zawsze sie pucuje jaki to jest szczęśliwy "zagranicom" :D Nauczył się kilku regułek i powtarza jak jakąś mantrę.

Gość gość
"Zagranicom" to ty chyba napisales trollu polaczkowy. Nikt sie tutaj z toba nie zgadza tepaku. Przekonasz sie np jak dojdzie do wojny jak SAM bedziesz zapier/dalal ze swoja wiatrowka na rosyjskie czolgi. Najpozniej pod koniec kadencji pisu. Wspomnisz moje slowa dziadu. A nie, ty tylko w necie mocny jestes wiec spier/dolisz np do UK

Gość gość
^^ Idz znajdz sobie jakas laske, a nie walisz konia na tej kafeterii codziennie. Ale kto by ciebie chcial geju :D

Gość gość
Ojojoj jak mi wrzucil bingol czyli gejuch ktory udaje hetero piszac ogloszenia o darmowych pokojach dla kobiet :D ogloszenie o darmowym pokoju w londynie ale wiadomo ze dzieciok w PLU gnije u mamusi na garnuszku i do podstawowki uczeszcza, udowodnione kilka razy :D pierwsza dziewczyne mialem jak ciebie jeszcze na swiecie nie bylo :D

Gość gość
Darmowe pokoje za seks oferuje przyglup :D

Gość gość
Nie ma tu bingol

Gość gość
Co mu wyszlo? Czytajcie ze zrozumieniem. Jest szczesliwy i zadowolony z decyzji o emigracji. W przeciwienstwie do plujacych jadem frustratów w tej wspanialej Polsce.:-)

Gość gość
bingol ma pokoj na wynajem lasce z londynu, lepiej dla laski placic seksem raz w tygodniu niz 500funtow

Gość gość
500f to ogarniete laski robia w godzine. Musisz jakiejs nowej zaproponowac jak w Londynczykach. Wtedy wypali twoj pierwszy raz o ile jestes w Londku. Innyymm swiecie do tej nudnej Warszawki :o

Gość gość
Ciekawe ktora kretynka sie na to zgodzi. :p