Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tufik

pech wieczorny - chcialam sie wyzalic

Polecane posty

Gość tufik

nie dość ze sie przewrocilam chcac sie poganiac z psem, zdarlam sobie oba kolana oraz dlonie i palce , krew sie leje, flaki widac, to jak wracalam kulejac to mnie spisala policja, ze pies biega bez zmyczy. owszem, jest duzy, ale jest ciemno, zimno i wiekszosc ludzi pochowana w domach, a pies w kagancu. chyba sie upije.

Gość tufik
szczescie w nieszczesciu, że zdążyłam odbyć stosunek z moim owczarkiem Samsonem

Gość asdsfasfsaf
No i co że jest w kagańcu- a jak na mnie wskoczy to co, o tym nie pomyślałaś?? Bardzo dobrze policja zrobiła, ale przewrócenia CI współczuję :)

Gość tufik
alez ma frajde ten ktos, kto sie podpisuje tak jak ja. no pogratulowac inwencji. na pewno jej podjecie wymagalo uzycia obu polkul mozgowych.

Gość tufik
ok. kupiłam 2 flaszki i jedna od razu wypiłam a druga włożyłam ją do tylnej kieszeni w spodniach, pech chciał, że idąc po schodach do góry przewrocilam się do tyłu i butelka pękła i pokaleczyla mi dupe, od razu po wejściu do domu ściągnęłam spodnie i stojąc tyłem do lustra plastrem zakleilam rany i poszłam spać, po przebudzeniu rano pomijając fakt zakrwawionej pościeli i strasznego kaca... zastanawia mnie po chooj to lustro tak plastrami okleilam :o

Gość asdsfasfsaf
tufik ok. kupiłam 2 flaszki i jedna od razu wypiłam a druga włożyłam ją do tylnej kieszeni w spodniach, pech chciał, że idąc po schodach do góry przewrocilam się do tyłu i butelka pękła i pokaleczyla mi d**e, od razu po wejściu do domu ściągnęłam spodnie i stojąc tyłem do lustra plastrem zakleilam rany i poszłam spać, po przebudzeniu rano pomijając fakt zakrwawionej pościeli i strasznego kaca... zastanawia mnie po chooj to lustro tak plastrami okleilam hehe dobre ;)

Gość tufik
tak tak, myslalam o tym wskoczeniu, dlatego we dnie nie chodzi bez smyczy tylko w zimne wieczory po pustych chodnikach i trawnikach. a poza tym to ona jest ze schroniska i ma taka fobie, ze nie podchodzi do nikogo na blizej niz 2 metry, bo sie boi. jasne, ze gdybym sie obawiala, ze cokolwiek komus zrobi to bym nie ryzykowala.