Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Jestescie materialistkami?

Polecane posty

Gość Ninka131
trochę pewnie tak

Gość być albo mieć
tak

Gość D.BillI
no tak...czas na ankietę;) słonko - te, które twierdzą, że nie są materialistkami są niedojrzałe i pewnego dnia się jednak obudzą;) a odsetek, który potrafi sam o siebie zadbać będzie zainteresowany tylko kimś ze swojej ligi, a nie kompleksami:)

poniekad... isotne jeest dla mnie ile zarabiam, ile mam na koncie itd. natomiast nie zagladam innym do porfela, wiec i u faceta nie jest to dla mnie wyznacznik atrakcyjnosci. pewnie, ze facet, ktory by czekal, zeby kobieta na niego robila, nie wydalby mi sie dobrym knadydatem na partnera:o hmm... po tym wywodzie stwierdzam, ze to jednak nie jest nawet szczarkowy materialzm, a po prostu zdrowy rozsadek

Gość Ninka131
w moim przypadku facet musi mieć prace, samochód i jakieś pieniądze na podstawowe rzeczy. nie wyobrażam sobie być z kimś kto nic nie ma i do niczego nie dąży.

Gość D.BillI
dużo, do tego jestem opóźnioną kretynką, bo dopiero odkrywam, że idealizm jest do dupy. takie wierszyki w pamiętnikach były i jeden był bardzo pouczający, że też go nie rozumiałam wcześniej: 'idź śmiało przez życie i miej groźną minę, łap samców za ogon i duś jak cytrynę' :)