Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychpatyczny zberek

Obgryzione paznokcie.

Polecane posty

Jade dzis w tramwaju patrze sie,jedzie dziewczyna-newet dosyć ładna,fajnie ubrana i wyciąga rękę ,żeby się przytrzymć przy jezdzie:d I co widze-obgryzione paznokcie.Wstyd,aż mi się nie dobrze zrobilo jak pomyślalem ,że owa dziewczyna mogla by mnie dotkąc takimi lapami. Dalej za nią siedziała kolejna.Pazury obgryzione i jeszcze pomalowane tzn.lakier byl już odpryśnięty do polowy tech poobgryzanych ogryzkow. Masakra. Mnie by bylo wstyd. Przecież to jest obleśne i nieestetyczne. Najgorzej to bylo w lecie.Kiedy to damy od siedmiu boleści chodzily w klapkach.Masakra-jedna to miala tak obci ęte pazury ,że wcale ich nie miała prawie i jeszcze malneła na czarno.Omało pawia nie puścilem. K urwa jak tak można.Z tego co widze to 1 na 10 ma ładne normalne paznokcie a reszta to gorzej od jakiś śmieciar.Pospolite glebiary.

Gość ja tam mam ladne
naturalne paznokietki w kolorze brudnego różu, jutro bedzie miętowy :)

Gość mecenas Królik
to niezwykle ważna okoliczność, dziękuję w imieniu kafeteriuszy za podniesienie tak istotnego tematu, a teraz spier..laj stąd:)

uff to dobrze.Może być roz,beż,i wszystko inne byle nie poobryzane pazury i jeszcze te czarne wiszące zadziory...

królik. Widzę,że to bie ni e przeszkadza to co soba reprezentujesz:D:D Fuj.Takimi paluchami to możesz orać mój odbyt :D:D:D Bo do niczego innego sie pewnie nie nadają. Mam nadzieje ,że chociaz sie myjesz i nie wali ci z ryja:D:D:D

Gość oligarcha magnacki
Witam, życzę najlepszy komplement sezonu, Nazywam się Jessica widziałam kontaktu dziś podziwiać, no mam szczególnego powodu, aby skontaktować proszę odniesieniu będzie jak mi odpowiedzieć (jessica_bashan@yahoo.com ), tak że mogę powiedzieć wszystko o mnie i dlatego jestem kontaktu z tobą. nadziei na odpowiedź, dzień przyjemne, Jessica.jessica_bashan @ yahoo.com

bo mi przeszkadza jak sie noszą te "kobiety" Fluidu na pyskach nawalone ,że az kapie ,a pazury gorsze niz jak by na wsi ziemnioki kopały rękami:D

Gość tipsiary tez są
ohydne, syf taki na pazurach :o

noootipsiary też.Ja nie chce wiedzieć co im sie już tam uchodowalo pod tymi żelami i akrylami. Moja znajoma nosila kiedyś tipsy do czasu kiedy autentycznie zaczelo z pod nich śmierdzieć .okazalo się ,że jej zaczely jej naturalne paznokcie gnic,bo laska ktora jej robila,za bardzo spilowala plytke paznokciowa i zakazila czyms.P czym po zalozeniu żelu nie dostawało się tampowietrze i paznokcie najwyrazniej zaczely jej gnic.!!!! Heh teraz pewnie 99 na 100 tipsiar wącha sobie paznokcie:D:D:D:D: Buahhaha.Ale sytuacja najbardziej prawdziwa.

Gość cos mi sie zdaje
że jesteś kobitą a nie facetem :P