Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karp6996

jak pozbyć się prześladowcy araba

Polecane posty

Gość karp6996
chyba najrozsądniej będzie iść na policję tylko żeby potem mi krzywdy nie zrobił tacy są nie obliczalni . nawet dziś dzwonił na służbowy a na stacjonarnym u nas w pracy nie wyświetla się nr więc odebrałam a się okazało że to on , ciśne mu a on do mnie " Ty tak nie myślisz pewno naćpałaś sie kokainy , I miss you " w takich momentach rece opadają z nerwów i brak mi konkretnych słow żeby opisać ta sytuację , męczy mnie to na pewno , nawet ost nie wysypiam sie do pracy bo w ciągu nocy mam po 10 nie odeb tel ..;/

Gość NADYAERASLAN
CZEMU MI NIE WYSLALAS JEGO NUMERU CHYBA TY ZAZDROSNA JESTES O NIEGO DLATEGO!!!

to psychol jest jakiś, przecież takie dzwonienie jest karalne i nachodzenie zresztą też. Policja albo koledzy z pracy - wybór należy do ciebie.

Gość kodeks karny ma
już od jakiegośczasu paragraf na stalking Art. 190a 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej. 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. 4. Ściganie przestępstwa określonego w 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Gość kodeks karny ma
nagrywaj też rozmowy, nie kasuj smsów 🖐️

Gość miarkuj panna
01:40 [zgłoś do usunięcia] lukas.no to psychol jest jakiś, przecież takie dzwonienie jest karalne i nachodzenie zresztą też. Policja albo koledzy z pracy - wybór należy do ciebie. Wyborów jest wiecej niz te dwa :P Ale o tym w następnym odcinku :classic_cool:

Gość może mu jeszczedać
dupy :classic_cool: to się pewnie odczepi

Pewnie że więcej - liczba kolegów może być różna - może być z nimi koleżanka - koledzy nie muszą być z pracy itp.

Gość miarkuj panna
Błogosławieni miłosierni, albowiem oni miłosierdzia dostąpią Będziemy objęci miłosierdziem, ponieważ nagroda jest w samym czynie. „Szczęśliwi miłosierni" dotyczy tych, którzy czynią miłosierdzie. Szczęście pełniących miłosierdzie polega na tym, że oni będą objęci miłosierdziem lub raczej już dostępują miłosierdzia. Francuska etymologia słowa miłosierny misericordieux jest bardzo ciekawa: misere to niedola, a coeur serce. Miłosierdzie, to niedola serca, to znaczy ubóstwo serca. Serce, które stale się daje, jest ubogie. Istnieje analogiczne określenie łacińskie condescendere zstępować do, zniżyć się do kogoś, które niestety w języku francuskim przybrało zły wydźwięk. Bóg mówi: Jestem miłosierny, co oznacza „będę z wami". Ale ponieważ Bóg jest w niebie, a my jesteśmy na ziemi, można powiedzieć inaczej: zstąpię i pozostanę pośród mojego ludu, będę z wami szedł, będę jako słup obłoku podczas dnia i jako słup ognia podczas nocy. Jest to już zapowiedź przyjścia Syna, który idzie na czele ludu, „Będę pośród was", Emmanuel. To jest imię Mesjasza!

Gość karp6996
NADYAERASLAN to jest żart?. niedawno ok 30min temu była policja w hotelu za wybicie szyby z samochodu (tak obecnie siedze w pracy ) i w momencie kiedy policjant wychodził poprosiłam o krótką rozmowę przedstawiłam mu całą sytuację i przekonał mnie że najlepszym rozwiązaniem będzie zgłoszenie tego . Tak chyba jutro zrobię, tylko żeby nie odłożyli mojej sprawy na bok i zapomnieli . Nawet policjant mi podpowiedział żebym nawkrecała że mi ten arab groził .Ale co jak dopiero zacznie po tych zeznianiach?;/;/ Tak wiem smsy mam i te połaczenie wszystkie od niego tez sa w rejestrze i świadkowie też sa :) chociaż to jest plusem

Gość karp6996
Ale i tak najbardziej mnie zastanawia co czlowiek ma w głowie jeżeli jest tak nachalny wypisuje smsy , dzowni , nachodzi po mimo że nie uzyskuje z tego pozytywnych odpowiedzi , i jakim cudem nie dociera do niego jakakolwiek odmowa , nie rozumiem jak można z premedytacją wykańczać człowieka psychicznie Jak myśle o tym co on pisze itp to aż płakać sięchce , za co takie sytuacja mnie spotkała ...

Gość albo jest psychiczny
albo tak się zakochał :classic_cool: albo to jego ciapata taktyka na zaliczanie białych dup w której się zawziął bo mu nie wychodzi :classic_cool:

Gość miarkuj panna
karp6996 poszukaj w życiorysie, jestem przekonana że znajdziesz powód :P „Przeklęty, kto łamie prawo obcokrajowca, sieroty i wdowy (Pwt 27,19) jakieś łzy niewinnych dzieci po drodze były?

Gość NADYAERASLAN
TO NIE JEST ZART POWAZNIE MOWIE!

Gość karp6996
ja go nie znam on mnie nie zna także nie chodzi o zakochanie . raczej jest psychiczny. Jeśli chodziłoby mu o zaliczenie a ja mu cisne itp a on sie zachowuje jakby to do niego nie docieralo to chyba by dał sobie spokój i poszukałby sobie nowej ofiary bardziej otwartej. nie wiem ... nic też tak nie drażni, i wykańcza jak to jak dzwoni na ten służbowy i jestem zmuszona odebrać i ja mu cisne żeby sie odwalił a on takim prze uprzejmym głosem troche roześmianym mówi " I miss you, kocham Cię itp" to jest obrzydliwe ...

Gość miarkuj panna
lukas.no a ty koles jesteś na deser :P :classic_cool: ochraniacze załóż na kolanka, bo jak na nie padniesz to możesz sobie przypadkiem rzepki uszkodzić :P

Gość karp6996
miarkuj panna a mogłabyś troszeczkę jaśniej napisać o co Ci chodzi ?

Gość karp6996
lukas chyba jaja ... a mi naprawdę nie jest do śmiechu

Gość miarkuj panna
karp6996 w następnym odcinku :classic_cool: Jako podpowiedź: Jest jeden Bóg. Bóg jest Sędzią Sprawiedliwym, Który za dobre wynagradza a za złe karze.

Wyślij te mądre teksty temu arabowi to się wystraszy, zdaje sie że oni biblie traktują jak makulaturę zresztą wcale sie nie dziwię

Gość karp6996
Fakt faktem jestem osobą wierzącą ale bajek nie lubie typu co wypisujęmiarkuj panna

Gość miarkuj panna
Ja się pomodlę w tej intencji :) Mam taki piekny wielokolorowy rózaniec. Mama przywiozła z Medjugorie :classic_cool:

chodziło jej o to że przez Ciebie albo Twoich rodziców cierpiało kiedyś jakieś dziecko albo obcokrajowiec i teraz bóg się mści. tylko co to za miłosierny bóg ja się pytam. jedyny w swoim rodzaju i jak go tu nie wielbić

Gość karp6996
nie trzeba miarkuj panna , akurat sama za siebie sie pomodlę ;]miarkuj panna chyba powinnaś połozyć się spać bo to co piszesz nie ma żadnego związku z tym co ja piszę.

Gość karp6996
lukas to już w ogóle dyrdymały , moi rodzice lubią dzieci i sa tolerancyjni wobec obcokrajowcow także jedno nie łączy sie z drugim ;]