Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leilaaa22

czemu faceci zdradzają...

Polecane posty

Gość leilaaa22

jednocześnie będąc w związku, udając, że kochają swoją dziewczynę, są o nią zazdrosni itp itde, niby wszystko ok, a skoki w bok są - dlaczego? bo wprost nie rozumiem, po co z kimś być i łazić na lewo? czy to jest takie cholernie trudne? po co się wiązać jak się wie, że się huja nie może utrzymać na uwięzi? chyba czas zacząć robić tak samo, żeby ktoś mnie nie uprzedził...

Gość leilaaa22
mnie nikt nie zdradza, obecnie jestem sama, mam tylko taką rozkminę na ten temat mądralo

Gość leilaaa22
a nawet jeśli ktoś się komuś znudził to się zrywa, a nie dalej w tym trwa dla mnie to jasne i oczywiste

nie rozumiem to czemu zakladasz taki topik....nie wszyscy tacy sa chociaz znam taki jeden przpadek

Gość leilaaa22
bo mnie wzięło na przemyślenia

Gość pomyśl z kim
zdradzają :) oczywiście z kobietkami..... w związkach :classic_cool: taka zabawa w ciuciubabkę

Gość leilaaa22
nie umiesz czytać ze zrozumieniem, wskaż mi akapit, w którym napisałam, że to ja jestem zdradzana olaboga, przeczytałam topik na innym forum, o tym jak facet zdradzał laskę jednocześnie udając, że ją kocha, zbulwersowało mnie to i założyłam tutaj temat - ale ty dociekasz no

Gość Cooliberek
Ale większość mężczyzn zdradza , a nie kobiety

Gość leilaaa22
nie wiem, jeszcze nie zdradziłam nikogo, ale jak mówię chyba zacznę to robić tak dla sportu i po to żeby mój przyszły facet(o ile znajdzie się jakiś frajer haha) czasem nie zrobił tego pierwszy

Gość leilaaa22
kobiety też tylko o tym nie mówią wszem i wobec, nie chwalą się, bo nie ma czym

Gość Cooliberek
pomyśl z kim ./.. oj byś sie pomylił-ła z kim moga jeszcze zdradzać

hehe kobiety nie.... a wiesz jakie to jest uczucie jak cie kobieta zdradzi NA WLASNYCH OCZACH rzygac mi sie chce jak o ty pomysle

w sumie wszyscy zdradzają, nie rozumiem tego, pewnie dlatego, że sama nigdy jeszcze tego nie zrobiłam

Gość piękna latino
mnie też to dziwi, i o ile w przypadku gdy coś się w związku wypaliło albo kobieta nie dba o siebie i o swojego lubego i facet zdradza - to przynajmniej jestem w stanie zrozumieć powód. Ale jak facet udaje że jest cudownie, związek z pozoru taaaaaaaaaaki szczęśliwy, seks ok, kobieta zadbana, wszystko cud miód i nagle zdrada - no tego za chiny nie zrozumiem.

no walsnie tez tego nie robilem i nie mam zamiaru krzywdzic drugiej osoby w ten sposob lepiej powiedziec w prost......

Gość ooooona20
Nie Prawda ze tylko mężczyźni zdradzają... Ja jestem z chlopakiem 3 lata, jestem szczesliwa, ale czasem dojdzie to powazniejszej klotni i mam go dosć... wtedy szukam pocieszenia wśrod innych. :( zdradzilam go 3 razy, on nic o tym nie wie.. potem tego żałuje ale nie ukrywam ze bylo mi dobrze....

Gość Cooliberek
Ale nie wszyscy są tacy swięci jedni i drudzy

Gość ooooona20
mam nadzięje... on tez swiety nie byl... co prawda nie wiem o zdradzie ale wypisywal do innych.. potem jak mu dałam ultimatum jest ok, cudonwie itp :/ świat jest rozny i ludzie ten. Nie mozna sobie jak i płci przeciwnej ufać w 100%... wszystko sie moze zdarzyc, a niej daj Boże jakaś sie napatoczy to ciezko facetom odmówic :;/

Dziewczyny i później macie pretensje do swoich chlopaków, mężów że Was zdradzają , a same jesteście nie lepsze. Miejcie swój honor i troche rozumu

Gość ooooona20
skoro wiem że on mógl to zrobic to i ja chce sie zemścić tym bardziej ze wczesniej mnie ostro wkurzył... potem są wyrzuty i takie życie a wiem ze oni nie lepsi :(

To po co z nim jesteś ? o jest toksyczny związek i nic z tego nie wyjdzie . w waszym przypadku to najlepiej sie jest rozejść

Gość ooooona20
bo nie jestem pewna ani nie mam dowodów, a czasem wypisywal tylko do innych, moge sie tylko spodziwac tego po nim. A po jakiejs klotni mam go dosc i szukam pocieszenia. MAsz racje to toksyczny zwiazek i ciagne jest na zmiane... jest zajebiscie i czasem strasznie... :/ nie ma sensu to tylko fałszywość :( musimy sie rozejść choc ciezko bedzie :( szkoda czasu .... ;(

bum Zmień ten wielgachny błąd w stopce... mam nadzieje, że to celowy błąd bo inaczej przestane wierzyć w Polskę. Co do tematu to fakt, czasem facet potrzebuje czegoś innego, brak sumienia udostępnia mu tą możliwość mimo wszystko, że kocha. Wiem o tym, bo mam przyjaciela który mi się z tego zwierzył i ja go rozumiem. Kobiete kocha ponad życie, nie czuje ze robi coś złego w momencie kiedy ją zdradza - brak sumienia, potrzebuje tego dreszczyku, ciekawy jak to jest z innymi, uzupełnia się chłopak, ale nie każdy taki jest.

moj kumpel bedac juz zonatym powiedzial ze zdradza bo jego zona nie ejst tak dobra w lozku jak kochanka . ze zona ejst nudna a kochanka ... ma w glowie fantazje.

Faceci zdradzają bo uczą się od najlepszych. A są nimi kobiety! Kobieta pierwsza zdradzi, więcej kobiet zdradza niż facetów. Nie wszędzie i nie zawsze ale w większości. :P)