Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WRNK

muszę z kimś pogadać ....

Polecane posty

Gość WRNK

... z kimś obcym, kto spojrzy na sytuację nie jako znajomy, czy przyjaciel i szczerze mi doradzi ... mogę na kogoś liczyć?

Gość tak trudno ale
o czym?

Gość wyblakłe pieczątki
wal waćpanna, tu zawsze radę dostaniesz tylko se wybrać musisz z tych wszystkich porad takie które maja jakaś jakość :D

Gość WRNK
sama nie wiem co o tym myśleć ... byłam z facetem przeszło dwa lata, prawie trzy. była miłość, zazdrość, kłótnie, chyba jak w każdym związku. rozstaliśmy się ponad rok temu. ostatnimi czasy zaczęłam często o nim myśleć, śni mi się po nocach. jakiś czas temu napisał, żeby pochwalić się, że jedzie nad morze ze swoją dziewczyną ... po dłuższym czasie napisał do mnie jego kolega. pisał, że bardzo się cieszy, że mnie znalazł, że chciałby się ze mną spotkać i w ogóle ... teraz jest cisza. uznałam, że może ja napiszę pierwsza. wysłałam mu oklepane 'co słychać' dostałam w odp. buziaki i nic więcej, odpisałam, ale odpowiedzi już nie otrzymałam. nie wiem, czy mam się w to plątać, boję się, że to jakaś zagrywka ze strony mojego ex.

Gość michalinka córeczka tatusia
Hm... JP II mawiał: nie lekajcie się :D

Gość tak trudno ale
zależy ci na nim? w końcu to on powinien się starać o ciebie myśle że mam rację

Gość WRNK
czy zależy ? nie mogę tego powiedzieć, bo ostatni raz rozmawialiśmy ze sobą jakieś dwa lata temu (tak oko w oko) a widzieliśmy się kilka miesiecy temu ... nie jest jakiś super extra, nie wygląda bóg wie jak, ale ma w sobie coś, co od samego początku przyciągało moją uwagę. teraz jak nie pisze, mam takie dziwne uczucie. boli mnie brzuch ... dawno tego nie czułam.

mozliwe ze to zagrywka twojego eks, jakby sie ten kolega odezwal jeszcze raz to kontynuuj jesli warto ta znajomosc ale podejdz do niej z dystansem bo to moze byc jakies glupie dzialanie eksa, a o eksie zapomnij

Gość WRNK
ale to nie trwało tydzień, czy dwa. piszemy ze sobą już od 2-3 miesięcy. on był w Anglii, więc nie mogliśmy się spotkać, a teraz ja wyjechałam na studia i w domu jestem raz, dwa razy na miesiąc.

Gość tak trudno ale
może chce ci się kupe?

Gość WRNK
dzięki, niedawno załatwiłam tę potrzebę :|

Gość WRNK
i kolejny dzień milczy:(