Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myślę, że...

Najbardziej poniżające dla kobiety to....

Polecane posty

Gość pseudonima
a najlepsze jest to (dokoncze moja wczesniejsza wypowiedz) ze wszedzie go widze... a dlaczego? ktos mi powiedzial ze pewnie dlatego ze mysle o nim a ja uwazam ze dlatego bo pełno wszedzie chopaków którzy wygladaja jak oni, same kolny, te same ciuchy, te same włosy i wyciecie, nic orginalnego...dlatego pewło go wszedzie bo jest taki sam jak inni... moja mama miała racje mówiac "takiego kwiatu to poł swiatu" teraz widze ze to rzeczywiscie prawda...nie miałam orgnialnego fajnego byłego a poprostu kolesia takiego jak kazdy inny który w jakiejs małej czesci zachował sie jak moja pierwsza miłosc dlatego zwróciłam na niego uwage :O i to jest kurwa smutne i ponizacace dla kobiety .... byc z pospolitym kolesiem klonem, pomylić go z kimś innym i tego nie zauwazyc :O moralniak masakryczny :O

jak widzę konformizm rządzi :D ciekawe jak daleko jeszcze się posunie...

Gość pseudonima
i to prawda ze kobiety widza to co chca zobaczy... i ja jestem tego zajebistym przykładem ja usilnie próbowałam w nim zobaczyc miłosc pierwszego chłopaka ... zgroza :(

Gość Peezda
Punkty 1. i 2. wykluczają się z 11. i 12. Pomyśl zanim napiszesz kolejne mądrości.

a teraz Letycja dołącza do naszego zacnego grona :p

Gość Peezda
Z was to dupy nie prowokatorzy.

Gość dfsdfsdf
dfdfsdf

Gość mireczkaa
e tam, macie jakąś obsesję ciapatych i czarnych. I obsesję dawania dupy. Jakies kompleksy, czy jak?