Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcokawa

Która z Pań lubi mieć pieszczone stopy ???

Polecane posty

Gość gość
Uwielbiam jak mój chłopak pieści mi stopy, on też to uwielbia...

Gość gość
Asia Toruń ja bym twoje stopy całował i lizal wszedzie a nawet jak bys pozwoliła to bym lizał z nich swoją sperme..Ja na punkcie stop kobiet dostaje szalu i jeszcze jak ma sexsi szpilki. ?.

Gość gość
Asia wilirze ci wszystko

Gość gość
Czy jest w krakow jakies pani ktory to lubie? Nie jestem polak, ale szukam dziewczena ktory lubi miec swoj stopy masazowany i lizany. Kontakt: mikrobuglucas@gmail.com

Gość Moja pani jest dominująca
ja bardzo lubię lizać spocone stopy po całym dniu pracy moja kobieta gdy przychodzi zakłada mi smycz na szyje każe wylizać mi podeszwę szpilek potem zdejmuje szpilki i lize stopy takie spocone wyliże nieczystości między jej palcami u stóp. Była również sytuacja kiedy moja dziewczyna miała brudne stópki bo chodziła boso po ziemi i jezdni musiałem wylizać jej stopy do czysta bardzo mi to sprawiało przyjemność każdego dnia lize jej spocone stopy lubię tez wylizywać brud z jej podeszw po całym dniu ćwiczeń oraz pracy. Moja pani lubi dominować staje mi nieraz na brzuchu a jedna stopę wkłada mi do buzi bardzo mnie to podnieca

Gość gość
Ja na przykład lubię jak muj ukochany lize mi moje stopy i się palce czesto mnie o to prosi a mnie to kręci często też dotykam stopami jego Janeczek i penisa

Gość gość
Uwielbiam masować i pieścić stopy mojej żony. Ona też ma zwinne nóżki jak bawi się moim fiutem

Gość dobrychlopak
Ja bardzo chętnie spotkam się z kobietą na pieszczenie jej stóp według jej warunków kontakt gg 63976228 bądź e-mail dobrychlopak123@onet.pl

Gość gość
Nie znoszę tego.

Gość dobrychlopak
Również lubię sprawiać taka przyjemność kobietą także chętne kobietki łapcie namiary i piszcie dobrychlopak123@onet.pl

Gość gość
ja również szukam kobiet do lizania i pieszczenia stóp zapraszam maciek-maciek-75@wp.pl

Gość gość
A co nie ma fajnniejszych zabaw tylko smrodki

Gość Kobietaaaaaaaaaaa
Ja nie lubie.

Gość gość
Moja żona na początku mówiła ze jestem zboczony ale jak zrobiłem jej masaż stopek to jej się spodobało a teraz to sex zaczyna się od stopek i sama je podstawia do lizania bardzo ma zadbane stopki i paznokcie zawsze pomalowane tym razem na czarno bo ja o to poprosiłem a jeszcze uwielbiam jej lizać szpileczki lub jakieś sexowny klapki teraz sobie kupiła takie białe i wyglada w nich bosko

Gość gość
Większość tych opisów to działa onanów xd

Gość Adam28
Uwielbiam lizać stopy mojej kobiecie, zwłaszcza po całym dniu. Mają nieziemski zapach. Wącham jej skarpetki, possam a potem ściągam i liże i wącham stopy.Tak mnie to podnieca ... Potem sex...

Gość Wyliżę
Dnia 12.10.2012 o 22:17, Gość Asia Toruń napisał:

Ja uwielbiam jak mezczyzna przy grze wstepnej zaczyna od pieszczenia moich szpileczek i stopek.Lube kiedy namietnie lize mi szpileczki potem sciaga wylize stopki dokladnie w miedzyczasie lizac lekko spocona czesc szpilki potem wklada je na stopki i wtedy moze zaczac lizac ku gorze.Ja mam mokro w majtkach.Nie sciagam szpileczek w trakcie seksu.Kaze mu je calawac w czasie zmiany np pozycji.Bardzo mnie to podnieca

Jestem z Gdańska i z miłą chęcią 

Gość Jaczylija
Dnia 4.11.2011 o 21:16, malamimi27 napisał:

Ja lubie ale mało jest chętnych co mogliby to zrobic