Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supermen123

internet bezprzewodowy, pytanie do zorientowanych

Polecane posty

to moje drugie pytanie. Ja troche nie na czasie, więc pytam :). Czy ktoś orientuje sie czym są te Dodatkowe minuty (10 min) i ''Pakiet SMS'' (10 smsów) w ofercie internetu bezprzewodowego (pakiet nocny - no limit za 19 zł). Co to za minuty i sms'y skoro oferta dotyczy mobilnego internetu W KOMUTERZE ! (a nie telefonie), czy te minuty i sms'y to są takie typu że jakaś bramka internetowa orange i że sobie można 10 wysłać? a minuty to przez mikrofonik komputerowy?

Ja mam ten internet. Modem mam z Play, kupiony na Allegro (bez sim locka), kartę kupuję raz na 3 m-ce (18 Gb za 100 zł) też na Allegro od sprawdzonego faceta. Ogólnie jestem zadowolona tylko: -mam ograniczenia co do ściągania filmów -w razie złej pogody zasięg pada :o Ogólnie 7/10 :D

dziewczynko sympatyczna ale powiedz mi jeszcze czy te minuty i esemesy które tam dorzucają to są takie jakby to powiedzieć... ''laptopowe/notebookowe''? :)

:) no bo tu w tym linku co dałem http://www.orange.pl/portal/map/map/internet_free_computer w tej tabelce (najbardziej po lewej stronie) jest przedstawiona wlasnie ta oferta za 19 zł i tam napisali jeszcze że jest do tego jakiś ''Pakiet SMS'' i ''Pakiet minut''. I pytanie moje brzmi czy to sie zuuzywa przez komputer (bramka sms do pakietu sms i mikrofonik do gadania do pakietu minut)? czy to jest bonus do zwykłego telefonu?

Gość asdfghkj
Nie wiem, jak to jest w Orange, bo ja miałam internet z Plusa, ale u mnie to wyglądało tak, że kiedy otwierałam okienko do łączenia się z internetem (nie wiem, jak to fachowo nazwać), to miałam też zakładkę "wyślij wiadomość sms" i jak wysyłałam, to przychodził do kogoś normalnie tak jak wysłany z komórki, nie z bramki sms. Może tu jest podobnie? Przepraszam, że tak mgliście to wytłumaczyłam :)

wiem wiem :) musze mieć na umowe bo ja w nocy dużo siedze przy komputerze, a te twoje 18 gb za 100 zł to ja bym pewnie zuuzył w 4-5 nocy, wiec poczeba mi mieć ''no limit'' :) . Dziękuje dziewczynko. W nagrode mogę zaprosić cie na randke :)