Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Pożyczanie butów - oddawanie zniszczonych

Polecane posty

Hm może przesadzam ale trochę mnie to wkurza Mieszkamy z mężem u moich rodziców póki co Moja mama nosi taki sam rozmiar butów jak ja I bez przerwy mi jakieś podprowadza To moja mama więc nie brzydzę się jej pożyczać i nie boję jakiś chorób Chodzi o to że nie lubię pożyczać czegoś czego sama nie nosiłam jeszcze Ostatnio kupiłam sobie buty, nałożyłam je raz a teraz bez przerwy chodzi w nich mama: na zakupy, do kościoła, do lekarza....Buty nie wyglądają już na nowe....Podobnie było gdy wiosną kupiłam sobie wiatrówki na szpilce Nie miałam ich na nogach ani razu bo mama od razu je pożyczyła Teraz nie nadają się już do użytku bo mają poobdzierane obcasy Mama nie widzi problemu Nie chcę się z nią kłócić Raz jej powiedziałam że nie szanuje moich rzeczy to się tydzień nie odzywała Mieszkam z nią więc muszę z nią żyć dobrze Nie powiem jej też "masz odkupić mi buty" bo nie odkupi ze względu na finanse Nie wiem już chyba przestanę kupować nowe buty..... Może to dla kogoś dziwny problem i większość napisze NIE DAWAJ ale kurcze to moja mama!Powinnam dzielić się z nią tym co mam skoro mi powodzi się lepiej niż jej Proszę o obiektywne opinie i rady

Gość maturks4
Co najmniej dziwna mama. A może jest odwrotnie?

Gość skoro powodzi ci się
lepiej,to kup matce buty i po problemie...kup jej z pięc par i wszyscy będą szczesliwi.....najprostsze rozwiazania są najlepsze:)))

Gość aaeulalia
dziwna mama

Gość eeeeeeeeeeeee..........
No fakt dziwna sytuacja....... Kup sobie buty i schowaj do szafy. A najlepiej wszystkie swoje buty usuj z jej pola zasięgu. Zabierz jej buty najlepsze i demonstracyjne przed nia wyjdź. Jak coś będzie sie denerwowała to zrób sie głupia i powiedz ze nie rozumiesz o co jej chodzi................

I co z tego że schowam buty skoro mama przyjdzie i powie "kochanie pożycz mi tych bucików co?"

Gość buty jak majtki
nie pożycza się skoro mam chodzi w Twoich butach kupiła drugie, bo w tych rozchodzonych przez nią nogi Ci się krzywią

Gość poproś o prawnika
Dziwna mama. To w końcu mama i raczej Ty mogłabyś pożyczyć od niej, niż ona od Ciebie. Odwróciła sobie role. Może Tyt od niej brałaś coś ciągle, gdy byłaś mała i ona teraz Topbie w infantylny i niedojrzały sposób oddaje za tamto?