Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzekoCzekoladaaaa

Ja,On i Ona

Polecane posty

Gość CzekoCzekoladaaaa

Jestem z moim partnerem od roku. Mówi ze kocha i chce ze mna być. Niby wszytstko jest dobrze jestesmy szczesliwi,ale pojawia sie ona. Kobieta w której on jak mowi "był" zakochany. Jest to jego przyjaciółka w której on kochał sie przez dłuższy. Wiem ze miedzy nimi iskrzyło, ale nigdy nie byli ze soba poniewaz ona ma kogos. Sama odrzuciała jego milosc,a teraz kiedy jestesmy my szczesliwy ona powraca i widze ze robi wszystko by go rozkochac. Co robić? Myslicie ze on dalej ja kocha? Skoro czasmi pisza ze soba smsy...

Gość huuuttttttkylyuyuik
mysle ze on ja dalej kocha i moze cos z tego wyjsc

Gość CzekoCzekoladaaaa
:(

Gość klamekk
Najgorsze sa takie france, najpierw odpychaja, a pozniej jak juz zostaja na lodzie to sobie przypominaja o osle ktory sie w nich kochal i z powrotem sie pojawiaja by rozpieprzyc ich zwiazek.

Gość CzekoCzekoladaaaa
Myslicie ze moge cos z tym zrobic?

Gość CzekoCzekoladaaaa
Najgorsze jest to ze ona nie została na lodzie, ona dalej jest z tamtym wiec nie wiem dlaczego to robi:(

Gość tropicarium
skoro kocha i chce z tobą być to powiedz mu by przestał pisać do niej smsy

Gość CzekoCzekoladaaa
Na poczatku naszego zwiazku kazdy z nas obiecał sobie ze nie bedziemy ograniczac kontaktów z naszymi znajomymi i mi o tym przypomnial kiedy powiedziałam, ze wolalabym zeby nie mial z nia kontaktu Mowi ze nie mam powodu do bycia zazdrosna.

Gość twojjrytm
Dobra suka, chce miec ich obu a twoj facet to ciota. Bo po tym jak ona go potraktowala nadal ma nadzieje. Zobaczysz ze ona znowu sie nim zabawi, wasz zwiazek legnie w gruzach, a szmacisko z satysfakcja odejdzie.

Gość CzekoCzekoladaaa
twojjrytm to co ja moge zrobic?

Gość Tośka 86
Moze tez go kocha tak jak Ty wiec chce go teraz.

Gość twojjrytm
Dobre sobie kocha go i chce go teraz ;) Gdyby kochala to by zrobila porzadek z tym z ktorym w danej chwili jest

Gość CzekoCzekoladaaa
To znaczy ze mam czekac na to co sie wydarzy? Tak poprostu,bo teraz jej sie odwidziało?:(

Gość Tośka 86
Moze ten co z nim jest jest w rezerwie gdyby sie udalo to zostanie przy nim:)

Gość twojjrytm
Nie wiem co Ty masz zrobić? Chyba to co Ci serce dyktuje. Ja odpuściłabym, bo wiem, że z poprzednią miłością nie ma szans wygrać. Wolałabym sama odejść niż czekać na podwójne zranienie przez osobę którą kocham i jego byłą.

Gość tropicarium
nie masz czekać tylko masz powiedzieć, że jeśli chce być z tobą to ma zerwać kontakt z tamtą

Gość Tośka 86
mialo byc gdyby sie nie udalo

Gość twojjrytm
Daj im siebie, bo teraz to jedyna rzecz o jakiej marzą. Jak się zachowuje Twój chłopak. Masz pewność, że Cię kocha?

Gość tropicarium
a to czy on widzi powody do zazdrości czy nie to nieistotne, ważne, że ty widzisz możesz jeszcze dodać czy on godziłby się na taki stan rzeczy, gdybyś ty miała takiego zaangażowanego "kolegę"

Gość CzekoCzekoladaaa
Od samego poczatku wiedzialam o niej. Poznalam ja nawet kiedy bylismy razem na piwie bo maja wspolnych znajomych i ona tez byla ze swoim facetem. Myslalam ze to juz przeszlosc wtedy mi sie wydawalo ze ona kocha tamtego. Byl krotki okres kiedy wogole nie pisali to siebie, ale ostatniego czasu raz na tydzien pisze z nia po kilkanoscie smsow. Czasami zajezdza do nich na kawe, ale przeciez ja nie wiem czy jej facet wtedy jest czy go tam nie ma:(

Gość tropicarium
albo będziesz żyła w niepewności czekając na łaskę tamtej flaneli albo coś zrobisz, a jej zrobić nic nie możesz

Gość CzekoCzekoladaaa
Czy mnie kocha nie wiem....Mowic mozna duzo. Obawiam sie ze kiedy ona go odrzuciała on wtedy zwiazal sie ze mna tylko dlatego ze ona go nie chciała...

Obawiam sie ze kiedy ona go odrzuciała on wtedy zwiazal sie ze mna tylko dlatego ze ona go nie chciała" sama sobie gotowe odpowiedzi serwujesz :)

Gość rybciaa
no to chyba juz niczego dodawac tu nie musimy. Bylas i jestes zapchaj dziura po stracie tamtej. Pojawia sie jego milosc o ktorej na bank nie zapomnial i wszystko odzywa. To tylko kwestia czasu kiedy cie rzuci.

To tylko kwestia czasu kiedy cie rzuci." o ile on juz jej nie rzucił tylko gra pozorów i dobrego kamuflażu tego faceta daje autorce jeszcze pewnosc że trwa w związku

Gość CzekoCzekoladaaa
Regres Tyle ze sama chciałam usłyszec cos innego.

Tyle ze sama chciałam usłyszec cos innego" wiem to jest standard u kobiet nie widzieć rzeczywistości ale chcieć usłyszeć coś co podtrzyma na duchu :D

Gość CzekoCzekoladaaa
Czasami tak sie dzieje kiedy wiesz ze bedziesz przez to cierpiec. I choc wiemy ze ten bol nastapi próbujemy odpychac go tak by zabolalo jak najpozniej. Dziekuje Wam:)

Gość Ja bym odeszła od niego
nie ma przyjaźni damsko-męskich albo ty albo ona niech wybiera.Tak jak mówią jeśli coś kochasz puść to wolno jeśli wróci jest twojej,jeśli nie nigdy twoje nie było.Facet który kocha nie rani swojej kobiety!A Ty kochana zapamiętaj jedno nie jesteś niczyim kołem ratunkowym!