Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poirytowana1111

czy to bajkopisarz?

Polecane posty

Gość poirytowana1111

Hej. Ostatnio spotykam się z chłopakiem a w zasadzie jestesmy razem od niedawna. Do niczego jeszcze nie doszło ale rozmawiamy na te tematy dośc często. Wczoraj jak pisaliśmy sobie takie zboczone smsy dowiedziałam się że ma penisa o średnicy 5,5cm....... Nie pytałam go bezpośrednio o rozmiar ale dało się czasem wyczuc jak się przytulaliśmy, że małego nie ma i troszke go sprowokowałam do tego żeby napisał.. ale czy to jest w ogole możliwe ? Boję się bo jestem raczej z tych ciaśniejszych.. a może on poprostu chciał mi zaimponowac ? Mam nadzieje, że nie bo już jednego bajkopisarza mialam :/

Gość hahahahahahha
ale jesteś naiwna. oczywiscie ze bajkopisarz :P ale musisz sprawdzic. kto wie. jak bedziesz widziala ze tyle nie ma to mu kiedys zmierz i bedzie mu łyso :P ja bym tak zrobila :DD

Gość poirytowana1111
o długości też mi pisał więc raczej się nie pomylił. Też mi się wydaje, że sobie dodał bo z tego co widzę w internecie napisane jest, że penis jak ma średnicy 4mm to już dużo..

To ponad 17 cm w obwodzie, musiałby być jakimś mutantem chyba :D Chyba, że mierzył u samej podstawy i doliczył warstwę tłuszczu z brzucha :D

Gość wooow
nooo, jak ma 4 mm średnicy to rzeczywiście dużo :) Chryste, czego oni was w tych gimanzjach uczą teraz. Zgroza

Gość poirytowana1111
Nei nei wiem, ale penis to nie idealny okrąg więc chyba nie można tego tak liczyc.

Gość Cooliberek
Ale sie uśmiałam :D

Gość poirytowana1111
hmm byłabym pewna, że kłamie.. tylko problem w tym, że przecież czasami ocierałam się o niego i naprawdę czułam że jest gruby. Ale zastanawia mnie właśnie czy aż tak.. czy tylko sie chwali..

Gość Cooliberek
wiesz ile to jest 5,5 cm. ? albo 4 mm?

Idealny może nie, ale chyba sobie go nie spłaszczał do pomiaru trzytomową encyklopedia :D więc wynik powinien być zbliżony

Gość wooow
a na poważnie to takie średnice też się zdarzają, chociaż rzadko. To, że większość ma 14-16 długości nie znaczy, że nie można trafić na, dajmy na to, 23 cm. I tak samo jest z większą średnicą. To są rzadkie przypadki (niestety), ale występują w naturze ;P

Gość poirytowana1111
no to mnie pocieszyliście :/ z jednej strony się cieszę bo za wąska jestem na takie "coś" ale z drugiej strony to po co mi taki ściemniacz ?

Gość poirytowana1111
no to mnie pocieszyliście :/ z jednej strony się cieszę bo za wąska jestem na takie "coś" ale z drugiej strony to po co mi taki ściemniacz ?

Gość poirytowana1111
czytałam. dlatego tu napisałam żeby zapytac czy to w ogoóle możliwe..

Gość poirytowana1111
a i dzieckiem nie jestem. Mam już prawie 24 lata.

Gość Cooliberek
Ale jak słyszę tekst że na googlach wyczytałam takie a nie inne słowa co napisałas , to mi sie chce śmiać

Gość poirytowana1111
ale jakie słowa ? czytałam, że ponad 4mm to duża średnica i jakieś 10% mężczyzn taką ma. Więc dlatego zapytałam czy to możliwe by miał ponad 5.. Może jakaś dziewczyna miała z takim doczynienia albo jakiś tu facet ma takiego i by to potwierdził. Jestem po prostu ciekawa.

Gość Cooliberek
4 milimetry , czego?

Gość 30stka na karku
ja bym na twoim miejscu już dzisiaj mu zajrzala do rozporka. jesli takiego ma to sie ciesz :P teraz moze bedzie za gruby ale jak bedziesz miala 30 lat to bedzie idealny:D:D chyba lepiej taki niz zeby mial obwod 11cm i zebys nic nie czula ;)

Gość 30stka na karku
ja bym na twoim miejscu już dzisiaj mu zajrzala do rozporka. jesli takiego ma to sie ciesz :P teraz moze bedzie za gruby ale jak bedziesz miala 30 lat to bedzie idealny:D:D chyba lepiej taki niz zeby mial obwod 11cm i zebys nic nie czula ;)

Gość poirytowana1111
4 cm przepraszam pomyliło mi się.

Gość dajh mi go :D:D
jak cie juz rzuci to daj mi do niego adres :P ja narzekac nie bede wrecz przeciwnie :P

Gość Cooliberek
Pooglądałas sobie ten link co ci wkleiłam Autorko ?

Gość poirytowana1111
tak!! nie musiałeś mi go nawet podawac, bo już wczoraj widziałam tą strone. Uwierz mi umie wyszukiwac informacje. Chodzi o to, czy ktoś miał z takim doczynienia albo takiego ma. Jeśli jest to spotykane to dlaczego miałabym mu nie wierzyc ?

Gość Cooliberek
Ale są takie skrajności że niektórzy panowie mają takie ,ale brdzo malo ich jest.

Gość poirytowana1111
Ja mu nawet trochę wierzę. To ja sprowokowałam go żeby to napisał a tylko dlatego, że dało się to wyczuc jak byl blisko mnie.. ale czy aż taki gruby ? sama nie wiem..