Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takasobie65

Moj facet jest podniecony gdy chodze w obcislych spodniach

Polecane posty

Gość gość
Mój mąż też prawi mi komplementy gdy chodzę w obcisłych spodniach.

Gość gość
Mnie też żona kręci gdy chodzi w leginsach bez majtek.

Gość gość
Na ulicy też się oglądam za kobietami w spodniach.

Gość gość
a jakie lubisz najbardziej?

Gość gość
Ja lubię najbardziej gdy kobieta chodzi w białych spodniach.

Gość gość
białe są fajne bo najlepiej widać przez nie seksowną bieliznę. Ale każde dopasowane są super, nawet nie prześwitujące. Mam biodrówki jeansy, tak nisko cięte, że bielizna wykluczona - żeby nie wystawała, czego bardzo przestrzega mój facet. Lubię zarówno jak w nich wyglądam - na wyprostowano są na granicy odsłaniania rowka. Po każdym schylaniu poprawiam je żeby zasłonić pupę. Efekt jest taki, że mocny szew wcina mi się w krok. Nawet tego tak nie widać ale fajnie czuć jak wdziera się i drażni waginę.

Gość gość
Witaj autorko, Bądź szczęśliwa, że masz takiego męża który ma dobry smak. Ja też lubię gdy żona chodzi w obcisłych spodniach. Widać wtedy kształty kobiecego ciała i seksowne pośladki.

Gość gość
Mnie kręci sąsiadka, zawsze chodzi w obcisłych spodniach i ma adorotora 20 lat młodszego.

Gość Spodniarka
Po pierwsze na zgrabnej i ładnej pupie obcisłe spodnie ( czy to dżiny, czy z materiału milusiego w dotyku lub lekko połyskującego) leżą niesamowicie podniecająco na facetów. Sama lubię jak facet ma ładną pupę i podkreśla ją, nienawidzę jak mu pory wiszą na tyłku do kolan. Przywiązuję wagę do tego jak wyglądam i jak jestem odbierana poprzez strój przez otoczenie, dlatego jak kupuję spodnie to zawsze patrzę jak z tyłu na mnie leżą. Poza tym podkreślają długość i linię nóg, a to też jest powód do tego, aby się w nich dobrze czuć i stąpać w nich z uśmiechem i pełnym zadowoleniem. Po trzecie w wielu sytuacjach ( spacer, rower, spotkanie w knajpie na piwie, jakaś impreza integracyjna) spodnie są po prostu wygodniejsze, ale warunkiem ich założenia, zawsze, jest to, że leżą dobrze i podkreślają kobiece kształty. Po czwarte jest w nich cieplej. Dobre samopoczucie i zadowolenie ze swojego wyglądu to podstawa, aby czuć się swobodnie, otwierać się na ludzi, utrzymywać kontakty z innymi. Każdy dobiera sobie taki strój w jakim czuje się najlepiej i jest mu najwygodniej. Jak masz dobre samopoczucie to i łatwiej jest skupić się na innych ważniejszych sprawach typu zdobywanie wiedzy, załatwianie spraw służbowych, wykazywanie się w pracy. Umysł się wtedy robi jakiś taki bardziej chłonny i otwarty, bo nie ma dodatkowych problemów w postaci kompleksów. Jeśli chodzi o mnie to nie noszę spodni zamiast spódnic- chadzam też w spódniczkach, nawet zimą, wystarczy bardzo długi płaszcz do kostek i wysokie kozaczki - też jest ciepło.