Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna1880

Ile moge dostac alimentów od wojskowego?

Polecane posty

Witam czy ktos orietuje sie ile moge dostac alimentów od szeregowego zawodowego ? I czy jego kredyty tez maja wpływ na wysokosc płaconych alimentów ? Oraz czy takze bedzie miec wpływ to że ma drugie dziecko w drodze z inna kobietą ?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzx
200 do 500zł

Gość VampireBlood
wredna, alimenty muszą być zawsze. ale co do kwoty nie wiem. wiem, że coś około 800 może być, ale dużo musiałby mieć kasy, stansardowo tak 500-600 myślę

własnie tez tak słyszalam ze mozna miec sznase na 800 zł zwlaszcza ze ja w ogole nie pracuje . tylko własnie kredyt utrudnia bardzo sprawe jest to bardzo wysoki kredyt bo na mieszkanie .

Gość zzzzzzzzzzzzzzzx
800 na pewno nie wojskowy zarabia niecałe 2tyś

Gość VampireBlood
wredna, opowiedz w jakim jesteście stanie, czyli stan cywilny, zarobki, na kogo kredyt itp

on zarabia 2100 na reke do tego ma dodatki mieszkaniowe 350 zł i dodatki za służby czyli wychodzi 400 zł czyloi zarabia prawie 3 tys . jestem sama nie bylismy małżenstwem ale kiedys parą , kredyt jest na niego dosc wysoki ...

kurna chłopy jak to trzeba uważać teraz co ? zawsze mówiłem, lepiej do agenturki skoczyć niż podrywać lafiryndy

Gość VampireBlood
powinnaś z 600 spokojnie dostać, tylko musisz sądowi przedstawić swój stan na tą chwilę. jak chłop ma tyle kasy to wyduś ile się da jak z dzieckiem cię zostawił :)

Gość Peezda
Masz zamiar utrzymywać się z pieniędzy na dziecko?

Gość VampireBlood
wredna... ale do pracy to powinnaś pójść... :) po macierzyńskim albo cuś...

Peeza mam zamiar znalesc prace ale u mnie jest z tym bardzo ciezko gdyz mieszkam w małej miejscowosci

znam taką jedną 18 lat pierwsza wpadka, alimenty cale zycie siedzi maluje sie i biega na randki 26 lat drugie dziecko, alimenty na siebie i dziecko po 40 jak dzieci wyfrunely zafundowala se trzecie bo alimenty sie konczyly. bo zyc to trzeba umic :) teraz slyszalem szuka bogatego starego chlopa bo czas myslec o rencie po mezu

Gość Peezda
I to cie usprawiedliwia, żeby wyciągnąć maks. kasy by starczyło także dla ciebie? Alimenty są przecież dla dziecka.

a jak ! na wsi siedzi, z pracą ciężko ojeje jezuniu jak mi ciezko znam takie mlody nie jestem to zycie znam

Peezda zaczełam pracowac jako przedtsawiciel handlowy ale 450 zł co miesiac mieli wypłaa + to co sprzedam ale nie wypłacali kasy to w konu odeszłam

Gość VampireBlood
każdemu może się zdarzyć, z resztą oni byli parą więc koszarówą raczej nie była :) ja jej jak najlepiej życzę :)

no a jak tylko przedstawiciela szukali we wsi w warzywniaku przyjęć brak to se strzele z pi******* jezuniu jak mi źle

VampireBlood dzieki to on był taki ze chodzil na lewo i prawo i ma w drodze drugie dziecko z inna kobietą ja jestem 6 miesiacu a ta druga w 3 miechu ..

Gość Peezda
W szukaniu nowej pracy też jesteś tak zdeterminowana jak w liczeniu ile da się wyrwać w alimentach? Masz czas siedzieć przy kompie i "udzielać" się na forum to poszukaj pracy, którą mogłabyś wykonywać w domu. Byłaś w urzędzie pracy?