Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna1880

Ile moge dostac alimentów od wojskowego?

Polecane posty

Gość GHJK
dwie lufy i armatka

Gość Peezda
edzio52 daj już jej spokój, nie dogaduj tak. Podrzuć jej lepiej jakieś pomysły na pracę i zmotywowanie do niej a nie życie "na sępa". Chcesz, żeby była kolejną "biedną matką polką"?

a tyle co w nicku bo życ trzeba umic nie ;) Pani wredna pisze wyraźnie poprostu chcialam zasiegnac porady ze moze ktos tez tak mial jak ja .. nie ma tu ałtobusow kursujacych w sobote na soryy miala problem z wydzieliną z brodawek i nie mogla dojechac do doktorka,

peezda jakie pomysly ? ona ma problem ze wszystkim nic z niej nie bedzie poczytaj inne jej wpisy

edzio52 o masz tyle lat i siedzisz na babskim forum,dyskutujesz z dzieciakami(jak dla ciebie)szok

Gość werfthyuji
autorko a ja poweim tylko jedno twoj nick idealnie do ciebie pasuje chcesz tylko kase z neigo zedrzec

no i dobra ja sie tam dobrze bawie panna wredna kilka miesiecy temu swoje dzieci nazywala dziwna anomalia i liczyla dni plodne dobra jest nie ma co

piwko, gierki, filmy X i dzień mija ..-masz fajne zainteresowania,zapomniałeś dopisać kafeteria-widać nudne masz życie

i tu najlepsze madrosci panienki wrednej uczy inne panie jak zajsc w ciaze cytuje zeby nie bylo 'jesli w tobie skonczyl to jest duza na to szansa od tego sa dni plodne' post z kwietnia 2011

Juzek zpod usemki-no chyba że,ale uważam że pan w tym wieku nie powinien udzielać się na forum,a jeszcze lata po topickach i szuka co autorka pisała wcześniej-taki dorosły facet a taki dziecinny,musi być samotny i mieć nudne życie

robwalka co ty czytac nie umiesz ? zdanie ze slowem 'ałtubus' to był cytat wrednej z innej dyskusji, mysl troche bo zostanie ci rozkładanie nóg pod koszarami

sąd weźmie pod uwagę jego zarobki i twoje, to ile ty wydajesz na dziecko ; jest tak ze koszty utrzymania dziecka pokrywane powinny być po połowie czyli jak np miesięcznie wydasz 400zł na dziecko to sąd zasądzi 200zl żeby to załatwić musisz udokumentować poniesione wydatki sąd na słowo nikomu nie uwierzy potrzebny jest papier

jak na 52 lata jesteś na prawdę dziecinny,o moje komentarze nie masz się co martwić,bo nie latam po topickach,nie sprawdzam innych,nie cytuję i ludzi nie wyśmiewam,jak nie mam nic mądrego do napisania to nie piszę-a ty sam zachowujesz się jak baba

który normalny facet siedzi na babskim forum,pisze nie na temat uważając,że to co pisze to jest śmieszne-jesteś jakiś niezaradny życiowo że twój świat zamyka się w czterech ścianach z piwem i filmami X

gdybyś był młodszy to podyskutowałabym z tobą na jakiś mądry temat,a tak z dziadkami nie mam o czym,nudny jesteś-brak inteligentnych wypowiedzi,brak kultury itd.

Gość to są jakieś jaja ?
koszarówa